Başkan Adayı Arıcı, Herkesin İYİ Kİ diyeceği bir yönetim getireceğiz

GÜNCEL Haber Girişi : 25 Ocak 2024 09:16
Başkan Adayı Arıcı, Herkesin İYİ Kİ diyeceği bir yönetim getireceğiz

Koçarlı Belediye Başkan adayı Özgür Arıcı seçim çalışmalara başladı.

Tıkla

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Koçarlı Belediye Başkan adayı Özgür Arıcı, seçim startını verdi.

 

Adaylığının resmen açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına başlayan Özgür Arıcı, Sivil Toplum Örgüt Başkanları ile bir araya geldi. 

 

 “Sıkmadık el, çalmadık kapı ve dokunmadık gönül bırakmayacaklarını söyleyen Belediye Başkan adayı Arıcı,Tekraren öncelikle Koçarlı’yı CHP Belediyesine  kavuşturacağız. Bunu hep birlikte el birliğiyle yapacağız” diye konuştu.

 

Başkan adayı Arıcı yaptığı açıklamada, amaçlarının gönüllere girmek ve herkesin "iyi ki" diyeceği bir yönetim anlayışını getirmek olduğunu belirterek, şunları kaydetti; "Allah nasip ederse birçok hayalimiz var. Bu ilçenin bir evladı olarak, ilçemizin her yönü ve her noktası ile alakalı hayallerimiz, arzularımız ve de yapmak istediklerimiz var. Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızla çok ciddi projelerimiz var. Allah nasip ederse hep beraber toplumun tüm kesimleriyle de istişare ederek, süreç içerisinde hayata geçireceğiz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Koçarlı Belediye Başkan adayı Özgür Arıcı, projelerini önümüzdeki günlerde Koçarlı halkına  paylaşacağını da söyledi.