Başkan adayı Kaplan, Mahallelerimize Hizmet Yağmuru Yaşatacağız

GÜNCEL Haber Girişi : 26 Şubat 2024 08:24
Başkan adayı Kaplan, Mahallelerimize Hizmet Yağmuru Yaşatacağız

Göreve geldiği günden itibaren Koçarlı tarihinde görülmemiş hizmetlere ve yatırımlara imza atarak Koçarlı’yı Marka İlçe yapan Koçarlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan, gittiği mahallelerde coşkuyla karşılanmaya devam ediyor.

Tıkla

 

 

Belediye Başkanlığı görevindeki 5 yıllık süre içerisinde Koçarlı’ya ivme kazandıran projeleri hayata geçiren Nedim Kaplan, özellikle İlçe merkezinin gelişiminin ardından önümüzdeki dönemde de ilçe merkezi dışında kalan mahallelere yatırım yağmuru yaşatacağını söyledi.

 

Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde hemşerileri ile buluşan Koçarlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan Cumhuriyet’in yüzüncü yılına yakışan bir Koçarlı inşa ettiklerini önümüzdeki 5 yıl da ise tüm ilçemiz için yine aynı özveri ve gayretle çalışarak Koçarlı’nın tüm mahallelerini hizmet ve yatırımlar ile tanıştıracağız diyerek “Hemşerilerimiz bizden ilçemize hizmet etmemizi bekliyor.

 

 

Biz de hiç kimsenin isteğini geri çevirmiyoruz.  Bu yolda yalnız da değilim. Sizlerle ve halkımızla birlikteyiz. 5 yıl Koçarlı’nın, ilçe merkezimizin eksiklerini giderdik. İlçemizin makus tarihini kırmak için bir yerden başlamamız gerekiyordu ve  İlçe merkezimize ağırlık verdik. Önümüzdeki 5 yıllık sürede ise kalan 47 mahallemizin zeytinlik ve yayla yolları dahil bütün sorunlarını çözeceğiz. 5 yıllık süreçte bütün köylerimize hizmet yağmuru yaşatacağız” dedi.

 

 

Geçen 5 yılda attıkları temeller sayesinde önümüzdeki 5 yılda çok daha büyük işler başaracaklarını dile getiren Koçarlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan “5 yıl öncesinden çok daha heyecanlı ve çok daha kararlıyım. Sözüm Nedim Kaplan sözü. Koçarlı’nın refahını büyütme hedefimize ulaşmanın onurunu 52 mahallemiz ile birlikte taşıyacağız” diye konuştu.