Başkan Arıcı, CHP’ye üye oldu

SİYASET Haber Girişi : 21 Mart 2023 10:04
 Başkan Arıcı, CHP’ye üye oldu

Aydın Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Özgür Arıcı, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) üye oldu. Arıcı’nın üyeliğini kabul eden CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, son 1 ayda, partisine 65 kişinin üye olduğunu söyledi.

Tıkla

 

14 Mayıs’ta yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine, Millet İttifakı çatısı altında hazırlanmaya devam eden CHP, yeni üyelerle gücüne güç katıyor.

 

Aydın Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Özgür Arıcı, CHP Koçarlı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette İlçe Başkanı Hasan Akın ile bir araya gelen Arıcı, partiye üye oldu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Arıcı’ya üyeliğinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Akın, “Partimize, üye katılımları tüm hızıyla devam ediyor. Son bir ayda, 65 kişinin üyeliğini kabul ettik. Birleşe birleşe başaracağız. Seçimlerde halkımızın teveccühü ile Millet İttifakı iktidara gelecek. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da cumhurbaşkanı olacak.

 

Üye olarak partimize destek olan tüm vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam ettiklerini belirten Akın, milletvekili aday adaylarını kabul etmekten de mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.