Başkan Arıcı ile Keskin arasında kamyon polemiği

GÜNCEL Haber Girişi : 13 Mayıs 2024 08:56
Başkan Arıcı ile Keskin arasında kamyon polemiği

Koçarlı Belediyesi, belediye şirketine ait iki adet kamyonu sattı. Satışı şeffaf belediyecilik sözü altında Koçarlı halkıyla paylaşan Arıcı’ya eski şirket müdürü Mehmet Keskin’den cevap gecikmedi.

 

Kesin, “Algı operasyonu yapmayı bırak. Vatandaşlarımıza artık gerçeği söyle”dedi.

 

Belediye Başkanı Özgür Arıcı, belediyeye gelir sağlamadığını söylediği iki adet kamyonun, en yüksek fiyata satıldığını, satıştan elde edilen gelirle belediye personelinin önceki dönemden kalan maaşlarının ödeneceğini belirtti.

 

Koçarlı Belediyesi Başkanı Özgür Arıcı, kamyonların satışı ile ilgili yaptığı bilgilendirmede ‘şeffaf belediyecilik’ sözü vererek şu ifadeleri kullandı; “Önceki dönem belediye bünyesinde olmasına rağmen, Koçarlı halkına fayda sağlamak yerine, şahsi eş, dost, kardeş işlerinde kullanılan ve kiraya verilen Belediye şirketine 1 TL para kazandırmayan iki adet Kamyonun ekspertiz değerinde 5 firmadan alınan tekliflerin en yükseğine satışı yapılmıştır.

 

Satış bedeli ile personellerimizin önceki dönemden ödeyemedikleri maaşları ödenecektir.

 

Ama bırakılan enkazla sırtımızı yere getiremeyeceksiniz. Topuklu Efemiz Sn. Özlem Çerçioğlu’nun desteği ile; Belediyemiz gücüne güç katacak, şahsına hizmet edenlere inat, Koçarlı Halkı için hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

Şeffaf Belediyecilik anlayışı ile her ayın 1’inde Belediyemiz gelir ve gider tablosu siz değerli vatandaşlarımızın bilgisine sunulacaktır”dedi.

 

ŞİRKETE ALDIĞIMIZ KAMYONLARINI SATARAK MAAŞ ÖDEMEN EN BÜYÜK MUTLULUĞUMDUR

 

Belediye Başkanı Özgür Arıcı’nın açıklamalarına eski şirket Müdürü Mehmet Keskin’den cevap gecikmedi.

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Keskin, şu sözlere yer verdi; “Sayın Özgür Arıcı, algı operasyonu yapmayı bırak. Vatandaşlarımıza artık gerçeği söyle. Binbir emeklerle alınan Koçarlı ve halkına bugüne hizmet eden, şahsımın başında bulunduğu şirketin bünyesindeki hiçbir borcu bulunmayan kamyonları satarak maaşları ödemeye çalışıyorsun.

 

Şunu da bil ki bizim geçmişten hiçbir işçinin maaş borcumuz yoktur. İşçilerin hiçbir alacağı da bulunmamaktadır. Hepsinin ödemesini de düzenli olarak yaptık. O kamyonlar mecliste 60 bin lira maaş alıyor diyerek konuştuğun Mehmet Keskin tarafından belediye şirketine kazandırılmıştır.

 

Mehmet Keskin imzasıyla alınan bu araçları satarak personel maaşı ödemeye gidiyorsun. Bizim 5 yıl boyunca başarılı bir şekilde yönettiğimiz şirkete aldığımız kamyonlarını satarak maaş ödemen en büyük mutluluğumdur. İyi ki Mehmet Keskin var”