Başkan İstek, güven tazeledi

SİYASET Haber Girişi : 14 Kasım 2022 15:20
Başkan İstek, güven tazeledi

İYİ Parti Koçarlı İlçe Teşkilatı'nın olağan kongresinde mevcut İlçe Başkanı Zülfikar İstek, güven tazeledi.

Tıkla

 

Aydın'da faaliyetlerini sürdüren İYİ Parti, onuncu ilçe kongresini Koçarlı'da gerçekleştirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Koçarlı Ek Hizmet Binası'nda düzenlenen kongreye İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner, ilçe başkanları, partililer ve meclis üyeleri katıldı.

 

Partililerin ilgi gösterdiği kongrede tek liste ile seçime gidildi. Mevcut İlçe Bakanı Zülfikar İstek, seçimde kullanılan oyların tamamını alarak, güven tazeledi.

 

“TERÖR SALDIRISI DOLAYISI İLE ÜZGÜNÜZ”

 

Başkan İstek, İstanbul'da gerçekleştirilen bombalı terör saldırısını kınayarak, "Kısa süre önce beşinci yaşını kutladığımız partimizin Koçarlı’da ikinci olağan kongresini yapıyoruz.

 

Aslında çok daha güzel bir ortamda kongre yapmayı hayal ediyorduk ama İstanbul’da yaşanan terör saldırısı dolayısı ile üzgünüz. Öncelikle saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yaklaşık 5 yıllık görev sürecinde, farklı yönetim kurulu üyeleri ile çalıştığını belirten İstek, "Bugüne kadar çok zor günler geçirdik. Bu zor günleri, bugün görev süresi sona eren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte, bir noktaya kadar getirdik. Bugüne kadar zorluk içinde, benimle birlikte çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

 

Yeni seçilen yönetim ile birlikte, inşallah onların bu emeklerini iktidarla taçlandıracağız. Tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

YÖNETİM KURULU

İstek başkanlığındaki yönetim kurulu Mevlüt Şahinci, Erdoğan Şimşek, Havva Girişken, Şermin Tokgöz, Dilek Polat, Gülizar Güldal, Emir Aydemir, Muharrem Gök, Müsamettin Karakuş, Ali Akyel, Suat Şahinci, Turgut Uşaklı, Recep Taş, Müşfik Aydemir, Mustafa İlan, Durmuş Akbulut, Alaaddin Çeviren, Mesut Günay, Halil Saykıoğlu, Alparslan Derebağ ve Enver Madenci'den oluştu.