Başkan Kaplan, çocukların mutluluğuna ortak oldu

GÜNCEL Haber Girişi : 29 Eylül 2023 10:16
Başkan Kaplan, çocukların mutluluğuna ortak oldu

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, köylerde yaşayan çocukları TEKNOFEST İZMİR Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline gönderdi.

Tıkla

 

TEKNOFEST festivaline giden çocukların mutluluğuna  ortak olan Başkan Kaplan çocuklarla hatıra fotoğrafı çekildi.

 

İlk defa TEKNOFEST festivaline gidecek olan çocuklar sabahın erken saatlerinde Koçarlı meydanında toplandı. Koçarlı Belediyesinin katkılarıyla festivale gitmenin heyecanını yaşayan çocuklar Başkan Kaplan ile sohbet etti.

 

İLK DEFA İZMİRE GİDEN ÇOCUKLAR VAR

 

27 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanı’nda ziyaretçilere kapılarını açık tutacak olan festival için Başkan Kaplan, köylerde bulunan okullarla çalışma başlattı.

 

Okulların belirlediği 50 öğrencinin katıldığı gezide çocuklar TEKNOFEST’in heyecanını yaşarken bazı çocuklar ise ilk defa İzmir’e gitmenin mutluluğunu yaşadı.

 

SABAHA KADAR UYUMADILAR

 

TEKNOFEST festivaline gidecek çocuklar sabahın erken saatlerinde Koçarlı meydan da toplandı. Velileriyle ilçe merkezine gelen çocuklar ilk defa TEKNOFEST festivaline gitmenin heyecanını yaşarken anne ve babaları çocukların sabaha kadar heyecandan uyumadığını söylediler.

 

Sabahın erken saatlerinde çocukların heyecanına ortak olan Başkan Kaplan, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilerek TEKNOFEST festivaline gönderdi.