Başkan Kaplan'dan Koçarlı'ya hastane müjdesi

GÜNCEL Haber Girişi : 09 Ağustos 2023 08:28
Başkan Kaplan'dan Koçarlı'ya hastane müjdesi

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçede yapımına başlanacak olan İlçe Devlet Hastanesi inşaatının kısa zaman sonra başlayacağını belirtti.

Tıkla

 

Sağlık Bakanlığı tarafından, Koçarlı’nın ilçe girişine devlet hastanesi yapılıyor. Hastanenin inşa edileceği alanı Kaymakam Ersin Tepeli, İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul, Sağlık Daire Başkanı Erkan Türkoğlu, Destek Hizmetler Başkanı Hasan Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Özdemir ve İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Şencan ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçesinin hizmet ve yatırım almaya devam ettiğini söyledi.

 

İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Kaplan, “Koçarlı Yüzyılı Başlıyor, hizmet ve yatırımlarımız devam ediyor” diyerek “Koçarlı Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası yapımı çok yakında başlıyor. Yeni Devlet Hastanesi Hizmet Binamız Koçarlı’ya Hayırlı Olsun” dedi.

 

Hastanenin yapımına, yıl sonuna doğru başlanacağını müjdeleyen Başkan Kaplan, "Hastane ile ilgili çalışmalar, normal seyrinde ilerliyor. İmar çalışmaları sona erdi. Kadastro kontrollerinin ardından, Sağlık Bakanlığı’mıza yer teslimi yapacağız ve kısa zamanda ihaleye çıkılacak. Bu yılın sonuna doğru hastanenin yapımına başlanacak ve halkımızın hizmetine açılması için gün sayacağız” dedi.

 

Verdikleri sözleri bir bir hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Kaplan, “Biz çalıştıkça Koçarlımız gelişiyor. Yarınlara daha yaşanılabilir bir Koçarlı bırakabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Koçarlı bugüne kadar almadığı yatırımları almaya başladı ve bu güzel ilçemiz yatırıma doyacak.

 

Koçarlı için ne yapsak azdır. Her zaman dediğimi yine söylüyorum ki, Koçarlı o makus tarihi kırdı. Artık emin adımlar ile yolumuzda ilerliyoruz. Bu işler, büyük projeler. İnşallah 3-5 yıl içerisinde Koçarlı çok farklı bir konuma doğru hızla gidecektir” dedi.

 

MODERN BİR HASTANE İNŞA EDİLECEK

 

Koçarlı ilçe girişinde yapılacak olan yeni Devlet Hastanesi için günün şartlarına uygun bir devlet hastanesi inşa edileceğini ifade eden Başkan Kaplan, “Hastane ile ilgili çalışmalar, normal seyrinde ilerliyor. İmar çalışmaları sona erdi.

 

Kadastro kontrollerinin ardından, Sağlık Bakanlığı’mıza yer teslimi yapacağız ve kısa zamanda ihaleye çıkılacak. Bu yılın sonuna doğru hastanenin yapımına başlanacak ve halkımızın hizmetine açılması için gün sayacağız” dedi.

 

Başkan Kaplan ayrıca, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya ilçesine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, İlçemizin gelişmesi konusunda bizlere destek veren Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimize, İl Başkanımıza şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.