Başkan Kaplan, “Sofrada Ekmeğimizi, Sahada Gücümüzü Bölüşüyoruz”

GÜNCEL Haber Girişi : 07 Aralık 2023 12:31
 Başkan Kaplan, “Sofrada Ekmeğimizi, Sahada Gücümüzü Bölüşüyoruz”

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan bugün Koçarlı Belediyesi saha ekibiyle mesai öncesi kahvaltıda buluştu.

Tıkla

 

Göreve geldiği günden bu yana Koçarlı’da hizmet ve yatırım atağı başlatan Nedim Kaplan “Koçarlı’ya çakılan her çivinin arkasında şüphesiz Saha Ekiplerimizin alın teri var. Sofrada ekmeğimizi, sahada gücümüzü paylaşıyoruz.” dedi.

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Koçarlı 9. Deve Güreşi Festivali başta olmak üzere Belediye Hizmetinin gerçekleştiği her alanda gece gündüz, yağmur çamur demeden saha ekiplerinin alın teri döktüğünün altını çizen Başkan Kaplan. “Bu zamana kadar İlçemize kazandırdığımız her bir hizmetin altında sizlerin alın teri var.

 

Hakkınız ödenmez, Belediye işi nasıl gönül işi olur sizlerden gördük. Bu zamana kadar çok çalıştınız, çok yoruldunuz biliyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ama işimiz çok, hedefimiz hizmet. Yapacağımız çok iş, kazanacağımız çok gönül var.”dedi.

 

BELEDİYE BENİM İKİNCİ EVİM, SİZLERDE BENİM AİLEMSİZİNİZ

 

Koçarlı’ya hizmet adına gece gündüz demeden çalışan Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan” Göreve geldiğim günden bu yana Evimden çok sahadayım. Ailemden çok Belediye Personelimle vakit geçiriyorum. Ne mutlu ki bana içimizde yanan hizmet aşkına siz değerli personellerimizde karşılık bulduk ve omuz omuza yol aldık.

 

Belediye benim ikinci evim ve sizlerde ailemsiniz. Konu ne olursa olsun, her derdinizde her sıkıntınızda yanınızdayım. Yeri gelir Belediye Başkanınız olarak, yeri gelir abiniz, kardeşiniz olarak sizleri dinlerim. Kapım sizlere daima açıktır.”dedi.