Başkan Karakuş, “Öğrencilerin her zaman yanındayız”

GÜNCEL Haber Girişi : 02 Ekim 2023 15:12
Başkan Karakuş, “Öğrencilerin her zaman yanındayız”

Koçarlı ilçesinde yıkılan KYK yurdunun yeniden açılmasıyla öğrenci kayıtları başladı.

Tıkla

 

2 yıl önce yıkılan yurt binasının yerine 800 kişilik yeni bir yurt binası inşa edildi. İlk defa öğrenci kabul etmeye başlayan yurda yaklaşık  450 öğrenci kaydını yaptırdı.

 

Öğrencilerin gelmesiyle en çok hareketlenen Koçarlı Birlik Kooperatifi çalışmalarını tamamlayarak öğrencilerin mağdur olmadan okula ulaşımını sağlayacak.

 

Tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Koçarlı Birlik Kooperatifi Başkanı Ali Karakuş, 25 adet minibüsün üniversiteye çalıştığını söyledi.

 

Koçarlı Birlik taşımacılık kooperatifi olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını söyleyen Başkan Ali Karakuş, “Her yıl olduğu gibi taşıma sektöründe öğrencilerimize kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz. Kooperatifimizde 51 adet aktif aracımız var.

 

25 adet aracımız üniversiteye çalışıyor. Öğrencilerimizin çıkış saatine göre sabah 08 ile 08: 45 arası iki dakikada bir araç kaldırıyoruz. Diğer saatlerde ise öğrencilerin çıkış saatine göre araç kalkmaktadır. Ziraat fakültesi öğrenci fiyatımız 11,50 kuruş ama biz 10 TL. olarak alıyoruz”dedi.

 

 

ÖĞRENCİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Üniversiteye okumak için gelen öğrencilere kendi evlatları gibi davrandıklarını vurgulayan Başkan Karakuş, “Öğrencilere Minibüs kooperatifi olarak beş yıldır hasretiz. Yurdumuz bu yıl yeniden yapılarak hizmete girdi. Geçmiş yıllarda olduğu gibi öğrencilerimize yardımcı olmaya devam ediyoruz.

 

Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Bizim kendi çocuklarımızda okumak için başka illere gidiyor. Bizde ilçemize gelen öğrencilere kendi evlatlarımız gibi davranıyoruz. Burunları bile kanasa bunlardan bizler sorumlu olacağız. Her şekilde öğrencilerimize yardımcı olacağız”şeklinde konuştu.