Başkan Özdemir “Şehitlerin kanı üzerine siyaset yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz”

GÜNCEL Haber Girişi : 25 Aralık 2023 18:55
Başkan Özdemir “Şehitlerin kanı üzerine siyaset yapılmasına  asla müsaade etmeyeceğiz”

Ak Parti Koçarlı İlçe Başkanı Ümit Özdemir  Cihanoğlu Camii önünde düzenlenen basın açıklamasında “Bugüne kadar şehitlerin kanı üzerine siyaset yapmadık ve yapılmasına da asla müsaade etmeyeceğiz”dedi.

Tıkla

 

 

Cihanoğlu Camiinde Şehitlerimiz için hatim duası okunarak rahmetle anıldı. Yapılan duaların ardından açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Özdemir, Ortak bildiriye imza atmayan Milletvekillerine  tepki göstererek, “Mecliste temsil hakkı bulan milletvekilleri ortak bildirilere imza atmaktan imtina etmekte ve şehitlerimizin kanı üzerinden kirli siyasetine devam etmektedir”dedi.

 

 

Başkan Özdemir basın açıklamasında şu sözlere yer verdi;

İstiklal mücadelesi vermiş, şehitliğin ve gaziliğin kıymetini bilen bir neslin evlatları olarak şehadet şerbeti içen Mehmetçiğimizin, vatanın her karışına akıttığı kanı için minnettar olduğumuzu ne kadar ifade etsek azdır. Onlar sınır hattını ve vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna ailesinden vazgeçip milletini aile bilmiş yiğitler.

 

 

Fırat Kalkanı Harekatıyla Suriye’nin kuzeyinde bir terör devletinin kurulmasına mani olan şanlı ordumuz milletinden aldığı güçle bu kez Pençe Kilit Harekatıyla Kuzey Irak’ta Bölücü terör örgütü PKK’ya ağır darbeler indirmiş ve hainlerin sınırımızdan içeri girmesine mani olarak şehirlerde eylem yapmasının önüne geçmiştir. Türk milletinin bölünmez bütünlüğüne ve mevcudiyetine yapılan bu hain saldırılar milletimizi bölmeye çalışanlara fırsat vermeyecek ve hain tuzakları yekvücut olarak ordumuzun eliyle başlarında patlayacaktır.

 

Hepimizin bildiği gibi Bölücü terör örgütü PKKnın kahpe eylemleri sınır ötesinde iş birlikçileri tarafından kuvvet bulmakta ve bağlantıları kesilmedikçe devam etmektedir. Bugün meşruiyetini milletin ta kendisinden alan ve mecliste temsil hakkı bulan milletvekilleri ortak bildirilere imza atmaktan imtina etmekte ve şehitlerimizin kanı üzerinden kirli siyasetine devam etmektedir.

 

 

Tüm Aydın halkı ve necip milletimiz bilmelidir ki; bugüne kadar şehitlerin kanı üzerine siyaset yapmadık ve yapılmasına da asla müsaade etmeyeceğiz. Bu hain terör örgütüne devletimiz ve milletinden güç olan ordumuz en ağır darbeleri indirmeye devam edecek ve Mehmetçiğimizin kanı yerde bırakılmayacaktır. Bölücü terör örgütü PKK, unsurları ve iş birlikçileri şunu çok iyi bilmelidir ki Türk milletinin evlatlarına kefen biçmeye çalışmak kimsenin haddine değildir.

 

 

Terörle mücadelede kararlılığını sürdüren devletimiz her daim evlatlarına sahip çıkmaya devam edecek, ne PKK ne PYD ne YPG’ye Türkiye’nin doğusunda bir terör devleti kurmasına asla müsade etmeyecektir. Bu bağlamda Pençe Kilit harekat bölgesinde şehadet şerbetini içen 12 yiğidimize, milletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken geçmişten günümüze kadar şehit düşmüş tüm vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun…