Bayatlı; Koçarlılı olmaktan gurur duyanlar, bu pis siyasete dur deyin!

GÜNCEL Haber Girişi : 28 Mart 2024 16:35
Bayatlı; Koçarlılı olmaktan gurur duyanlar, bu pis siyasete dur deyin!

Koçarlı Belediyesi eski Yazı İşleri Müdürü Çetin Bayatlı, CHP Koçarlı Belediye Başkan Adayı Özgür Arıcı’ya ait seçim araçlarından dağıtılan iftira içerikli sahte broşürlere büyük tepki gösterdi.

Tıkla

 

 

Yerel Seçimler’e sayılı zaman kala bazı medya tetikçileri vasıtasıyla Cumhur İttifakı AK Parti CHP Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan ve ekibine aslı astarı olmayan iftiraların ortaya atılmasının sorumlusu olduğu öne sürülen CHP Koçarlı Belediye Başkan Adayı Özgür Arıcı, seçimi kaybedeceğini anlayınca panik halinde ne yapacağını iyice şaşırdı.

 

 

CHP’li Arıcı’ya ait seçim araçlarından son olarak Nedim Kaplan ve kardeşi Hayri Kaplan’ın yanı sıra bazı meclis üyeleri, belediye yetkilileri ve Koçarlı Belediyesi eski Yazı İşleri Müdürü Çetin Bayatlı ile ilgili iftira içerikli olarak ortaya saçılan sahte broşürler, Koçarlı halkının büyük tepkisini çekti. Sosyal medya hesabından sahte broşürler ilgili suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan Koçarlı Belediyesi eski Yazı İşleri Müdürü Çetin Bayatlı isim vermeden seslendiği CHP’li Özgür Arıcı’ya iftira atılan tüm Koçarlılardan özür dilemesi çağrısında bulundu. Bayat açıklamasında ayrıca Koçarlılardan da bu pis siyasete dur demelerini istedi.

 

 

“İLKESİZ İFTİRA SİYASETİ YAPANLAR…”

 

 

Bayatlı sosyal medya hesabından büyük yankı uyandıran açıklaasında, “Sahte broşürcüler, sahte broşürlerden medet umanlar, Bir yerlere yaranabilmek için seçimleri manipüle edenler, Kötü kalpli insanlar... İlkesiz iftira siyaseti yapanlar... A partililer B partililer koltuk için dostlarına iftira atanlar... Sevgi saygı kazansın deyip arkadan iş çevirenler, Çorumlu deyip dışlayanlar, Sizlere sesleniyorum: Koçarlılı olmaktan gurur duyanlar... Bu pis siyasete dur deyin. İçerisinde ismimin geçtiği CHP parti amblemi bulunan araçtan dağıtılan broşürler hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum. Bu kirli operasyonu yapan herkesle YARGI önünde tek tek hesaplaşacağım. Devekuşu gibi kafanızı kuma gömmeyin. BİR ADAM GİBİ gelip özür dileyin iftira attığınız tüm Koçarlılılardan” ifadelerini kullandı.