Çöplük yangınına, vatandaş isyan etti

GÜNCEL Haber Girişi : 24 Ekim 2022 08:42
Çöplük yangınına, vatandaş isyan etti

Koçarlı ilçesinde çöplük yangını, itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla söndürüldü.

Tıkla

 

Koçarlı’da gece saatlerinde çöplük alanda çıkan yangına, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti.

 

Koçarlı ilçesinde  atık maddelerin bulunduğu çöplük alanda yangın çıktı. Kısa süre içinde rüzgârın da etkisi ile büyüdü. Bölgeden duman çıktığını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Belirtilen adrese gelen ekipler, söndürmek için yoğun çaba sarf etti.

 

KOÇARLI HALKINDAN ÇÖP İSYANI

 

Belediye çöplüğünden çevreye yayılan pis koku ve duman, vatandaşları rahatsız etti. Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, sorunun giderilmesini istedi.

 

Koçarlı Belediyesi’ne ait ilçe  çöplüğünden çıkan duman ve pis koku nedeniyle vatandaşlar isyan etti. Rüzgarın etkisiyle birçok mahalleyi rahatsız ettiğinden dolayı o bölgelerde yaşayan vatandaşlar durumdan şikayetçi oldu. Duman ve pis kokuların mahallelere kadar gitmesinin ardından vatandaşlar, yetkililerden bir an önce çözüm bulmasını istedi.

 

"BÖYLE DUYARSIZLIK OLMAZ"

 

Yaşanan rahatsızlıktan dolayı isyan eden vatandaşlar, “Koçarlı Belediyesi'ne ait çöplükten çıkan kötü koku, duman ve hava kirliliğinden vatandaş olarak şikayetçiyiz.

 

Çöp kokusundan durulmaz hale geldi. Biz temiz hava solumak istiyoruz. Böyle duyarsızlık olmaz. Yetkililerin bu soruna el atmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.