Esnaf Odası Başkanı Yaman ‘Yıllardır yaşanan sorunu Başkan Kaplan çözdü’

GÜNCEL Haber Girişi : 26 Ocak 2024 16:01
Esnaf Odası Başkanı Yaman ‘Yıllardır yaşanan sorunu Başkan Kaplan çözdü’

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın sanayi bölgesinde yağmurlar sonrası su baskını ve sel ile karşı karşıya kalan sanayi esnafını bu durumdan kurtarmak için başlattığı yol yenilemesi ile yağmur suyu hatlarının temizlenmesi ve yenilenmesi çalışmaları sanayi esnafından tam not aldı.

Tıkla

 

 

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın sanayi esnafı için önemli bir adım attığını ve yıllardır yaşanan sel, taşkın ve yol sorununa çözüm bulduğunu ifade etti.

 

 

Esnaf Odası Başkanı Yaman, çalışmalar tamamlanmasının ardından sanayi esnafının rahat bir nefes alacağının altını çizerek, “Belediye Başkanımız sayın Nedim Kaplan, uzun yıllardır devam eden sorunlara son vermek adına önemli bir adım attı. Sanayi esnafının yaşadığı zorlukları göz önüne alarak, özellikle sel ve su baskınlarına karşı mücadelede etkili bir çözüm getirmek amacıyla hem yol yenilemesini, hem de yağmur suyu hatlarının temizlenmesi ve yenilenmesi çalışmalarını hızlandırdı.

 

 

Bu kapsamlı çalışmalar, sanayi esnafının yıllardır çektiği çileye son verecek.  Yenilenen yağmur suyu hatlarıyla birlikte, sel ve su baskınlarından kaynaklı sıkıntılar yok olacak. Başkan Kaplan'ın talimatları ile gerçekleşen bu önemli adım, sanayi esnafının rahat bir nefes almasını sağlayarak, bölgede olumlu bir değişimi beraberinde getirecek” diye konuştu.

 

 

Sanayi esnafının, artık daha güvenli ve sürdürülebilir bir iş ortamında faaliyet gösterme imkanına kavuşacağını da sözlerine ekleyen Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, “Belediye Başkanımız Nedim Kaplan'ın çözüm odaklı yaklaşımı, sorunların üstesinden gelmede gösterdiği kararlılıkla takdir topluyor. Hem Esnaf odası başkanı olarak hem de kendim sanayi esnafı olarak tüm esnaf arkadaşlarımız adına Belediye Başkanımız Nedim Kaplan’a teşekkür ediyoruz” dedi.