Güler’den Kaplan’a büyük övgü: “Örnek bir belediyecilik yapıyor”

GÜNCEL Haber Girişi : 22 Ağustos 2023 16:52
Güler’den Kaplan’a büyük övgü: “Örnek bir belediyecilik yapıyor”

Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında Aydın’a gelen TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Koçarlı Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Güler’e 4,5 yılda yaptığı yatırım ve hizmetleri anlattı. Güler, Kaplan’ın örnek bir belediyecilik yaptığını söyledi.

Tıkla

 

TBMM Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Genel Merkezi’nin “Şehir Buluşması Programı” kapsamında Aydın’ı ziyaret etti. Ak Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, İl Başkanı Gökhan Ökten, Nazilli  Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Koçarlı  Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve partililerin eşlik ettiği Başkan Güler, Koçarlı’daki Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ni gezmesinin ardından Koçarlı Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye önünde Güler’i Başkan Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Özdemir, MHP  İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

 

“GÜZEL İŞLER YAPILMIŞ”

 

Başkan Kaplan, makamında ağırladığı Güler’e 4,5 yılda yaptığı yatırım ve hizmetleri sunumla anlattı. Anlatılanları dikkatle dinleyen Güler, Başkan Kaplan’ın örnek bir  belediyecilik yaptığını ifade ederek, “Kullanışlı, sürdürülebilir ve ihtiyaçlara cevap verecek özellikte yatırımlar olmuş. Bazen belediyecilikte çok abartılı, sürdürülebilir olmayan, fazla masraf isteyen işler de olabiliyor. Kendi bütçe imkanları içerisinde kamuyla da güzel bir iş birliği yaparak, onların da desteğini doğru ihtiyaçlara yönlendirerek, güzel işler yapılmış.

 

Hizmetlerinden dolayı Koçarlı Belediye Başkanımız Nedim Kaplan’ı tebrik ediyorum. Bütçe imkanlarının nasıl doğru kullanılacağını bir belediye başkanı olarak bizlere göstermiş oldu. İnşallah anlattığı diğer mütevazi ve ihtiyaçlara doğrudan cevap verecek yatırımlarımızı da kısa sürede hayata geçiririz ve Koçarlı halkının hizmetine sunarız. Başkanımıza başarılar diliyoruz” dedi.

 

Belediye Başkanı Nedim Kaplan da, Güler ve beraberindeki heyeti, Koçarlı’da ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi. Kaplan, “Koçarlı için fizik kurallarına ayrı bir şekilde çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri belediye personellerimizle birlikte 100 civarındaki projeye imza attık. Desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Başkan Kaplan, TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’e yerel ürünlerin bulunduğu bir sepet ile poşu hediye etti.