İlçeye bağlı Gaffarlar ve Çeşme mahallelerinde yüzlerce zeytin ve incir ağacının kesilmesiyle gündeme gelen olayla ilgili Jandarma Genel Komutanlığı ekipleri kapsamlı bir çalışma yürüttü.
Olayın ardından harekete geçen jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Kesim yapılan arazilerde detaylı delil toplama çalışması yapan ekipler, titiz çalışmanın ardından şüphelinin kimliğini kısa sürede tespit etti. Yapılan operasyonla S.H. (42) gözaltına alındı.
DELİLLER TEK TEK TOPLANDI
Olayın ardından bölgeyi adım adım inceleyen ekipler, delilleri titizlikle toplayarak faile ulaşmak için yoğun mesai harcadı. Yapılan araştırmalar, görgü tanıklarının ifadeleri ve elde edilen bulgular doğrultusunda S.H. (42) isimli şüpheli gözaltına alındı.
Gözaltına alınan S.H.’nin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

