Hizmet değil şov yaptılar

GÜNCEL Haber Girişi : 08 Mart 2024 10:45
Hizmet değil şov yaptılar

Koçarlı’nın Bıyıklı mahallesinde yaşanan tıkalı kanalizasyon sorununa vatandaşların yardım çağrısı sonrası el atan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın hizmet aşkını gören ASKİ soruna çözüm bulmak yerine hizmet değil şov yaptı.

Tıkla

 

Koçarlı'nın Bıyıklı Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, kanalizasyon sorunlarıyla boğuşurken, CHP belediye başkan adayı Özgür Arıcı'nın ve ASKİ yetkililerinin yardım çağrılarına cevap vermemesi üzerine çaresizlik içinde kalarak Başkan Kaplan’dan yardım istemişlerdi.

 

Vatandaşlar, ne ASKİ’den ne de Aday Arıcı’dan çözüm bulamadıkları sorunları için Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'a başvurdu. Başkan Kaplan, hemen harekete geçerek, mahalle sakinlerinin yaşadığı sıkıntıyı gidermek için çalışmalara başladı.

 

Başkan Kaplan tıkanan kanalizasyonu açmak isteyince ASKİ görevini hatırlayarak devreye girmeye çalıştı ancak hizmet yerine şov yaparak, sorunun yaşandığı Bıyıklı mahallesinde sadece sosyal medyada paylaşım yaparak iş yapıldı ve sorun çözüldü gibi kendilerini göstererek,  Sosyal medyada hizmetin adı özlem ve hizmetin adı özgür diye paylaşım yaptılar.

 

Sosyal medyada ki paylaşımların ardından Bıyıklı mahallesinde yaşayan vatandaşlar sorunlarının çözülmediğini ifade ederek ASKİ ve Büyükşehir yetkililerine sitem ettiler.