Küçük Eylül park istedi, Başkan Kaplan yaptı

GÜNCEL Haber Girişi : 22 Kasım 2023 16:52
Küçük Eylül park istedi, Başkan Kaplan yaptı

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçe pazarı ziyaretinde mahallelerine park isteyen 10 yaşındaki Eylül ve arkadaşlarının isteğini kısa sürede yerine getirdi.  Koçarlı Timinciler mahallesinde yaşayan çocuklar parklarına kavuşmanın sevincini yaşadı.

Tıkla

 

 

Başkan Kaplan, her hafta gerçekleştirdiği ilçe pazarı ziyaretinde karşılaştığı çocuğa isteğinin olup olmadığını sordu. İsminin Eylül olduğunu öğrendiği bir çocuk mahallesi için çocuk oyun parkı isteğinde bulundu. Küçük Eylül’e park sözü veren Başkan Kaplan personeline talimat vererek 2 gün içerisinde çocuk oyun parkını kurdurarak kendisinden park isteyen Eylül’e ve Timinciler mahallesinde yaşayan çocuklara hediye etti.

 

 

Eylül ve arkadaşları parkın 2 gün içerisinde kurulmasını, parklarına kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadılar. Parkta oyunlar oynayan çocuklardan Başkan Kaplan’dan Park isteyen 10 Yaşındaki Eylül Sabacan isimli küçük kız "Başkanımızı pazarda görmüştüm, kendisinden park istemiştim. 2 gün içerisinde parkımıza kavuştuk. Nedim Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum” diye konuştu.

 

 

Timinciler Mahalle Muhtarı Mehmet Uykucu ise mahallesinde yapılan çalışmalar ve çocuk parkı için Başkan Kaplan’a teşekkür ederek, “Öncelikle böyle bir tesisi bizlere ve yarının geleceği olan güzide çocuklarımıza kısa zamanda park hediye eden Belediye Başkanımız Nedim Kaplan’a şahsım, mahallem ve çocuklarımız adına çok teşekkür ediyorum “dedi.

 

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ise yaptığı açıklamada Pazar ziyareti sırasında küçük Eylül’ün kendilerinden oyun parkı yapılmasını talep ettiğini, kendilerinin de bu talebi vakit kaybetmeden karşıladıklarını söyleyerek, “Eylül kızımız ‘Başkan amca bizim köye çocuk parkı istiyorum’ demişti. Vakt geçirebilecekleri, oyun oynayacakları bir yer olmadığını görerek hemen harekete geçtik.  Talimatımızı vererek Eylül ve arkadaşlarının talebi doğrultusunda, okul bahçesine 2 gün içerisinde oyun parkı yapıldı. Hem çocuklarımızın taleplerini yerine getirmiş olduk, hem de Timinciler mahallemizde daha önce yaptığımız sosyal tesisimiz ile birlikte mahallelerine yakışır örnek bir park yaptık. Pırlanta gibi evlatlarımız yetiştiriyor. Onlar için ne yapsak azdır. Her birinin vatana ve milletimize hayırlı bireyler olmasını diliyorum” dedi.

 

 

BAŞKAN KAPLAN’A GÖRÜNTÜLÜ OLARAK TEŞEKKÜR ETTİLER

 

 

Mahallelerine park talebinde bulunan küçük Eylül ve Timinciler Mahallesinde yaşayan çocuklar Parkı kendilerine hediye ettiği için Başkan Kaplan’ı cep telefonundan görüntülü arayarak teşekkür ettiler.

 

 

Başkan Kaplan’ın Ankara’da olduğunu ve o yüzden gelemediğini öğrenen çocuklar Kaplan’ı telefon ile görüntülü aradılar. Kendilerine verdikleri park sözünü kısa sürede tuttuğu için teşekkür eden çocuklara  “Sizin o güzel gülüşünüz için, asıl ben teşekkür ederim. Ailelerinize selamlar. Sizin için ne yapsak azdır çocuklar” diyerek çocukların mutluluklarına ortak oldu.