Minikler, hayal dünyalarıyla kitap oluşturdular

GÜNCEL Haber Girişi : 29 Mayıs 2024 10:38
Minikler, hayal dünyalarıyla kitap oluşturdular

80.Yıl Cumhuriyet Anaokulunda 5 yaş A grubu Meraklı Minikler sınıfı öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde oluşturdukları hikaye kitabı için imza günü düzenlendi.

 

Minik yazarlar " Dilimizin zenginlikleri projesi " kapsamında hazırlanan hikaye kitabının içeriğini  ailelerine ve gelen misafirlere anlatarak  kahramanları tanıttılar.

 

İmza gününe İlçedeki kurum amirleri, aileler, okul öğretmenleri ve öğrenci gurupları katıldı.

 

Okul Müdürü Mehmet Emin Önel "Okulumuzda önem vererek uyguladığımız projemize bir ürün oluştururken ,minik öğrencilerimize bir anı ve bir ilki yaşatmanın gururunu taşıyoruz.

 

Öğrencilerimizin   öğretmenleriyle hazırladıkları tamamıyla özgün ve el emeği kitabın böyle bir günle tanıtımı çok kıymetli . Öğretmenimize  emekleri için çok teşekkür ederim" dedi.

 

Sınıf öğretmeni Mülkiye Güngör, proje hakkında bilgi vererek, “Meraklı miniklerimin elleriyle resimlendirdiği, hayal dünyaların zenginliklerini yansıtan bir hikaye oluşturma fikri bizi heyecanlandırdı.

 

Hem proje için bir ürün çıkardık hem de miniklerim için kalıcı bir anı bırakmış olduk. Heyecanımı paylaşan miniklerim sürece dahil oldular. Kitabımızı hazırlarken her aşamasında emeği olan miniklerime çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

Program, ikram ve öğrencilerin kitapları imzalamalarıyla etkinlik son buldu.