O sözlere Başkan Akın tepki gösterdi

GÜNCEL Haber Girişi : 26 Mayıs 2023 10:03
O sözlere Başkan Akın tepki gösterdi

AK Partili Funda İri’nin sözlerine CHP cephesinden tepki geldi: Partimize verilen oy teröriste verilen değil teröriste sıkılan kurşun olur.

Tıkla

 

Aydın Post’ta katıldığı röportajda, "CHP'ye verilen her oyun teröristlerin eline verilen bir kurşun olarak düşünüyorum" ifadelerini kullanan AK Parti Koçarlı İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Funda İri’nin sözlerine CHP İlçe Başkanı Hasan Akın tepki gösterdi.

 

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine günler kala söylenen sözlerde sertleşmeye başladı.

 

Aydın Post Koçarlı’da yaptığı röportajda mikrofonunu Ak Parti İlçe yöneticisi Funda İri’ye uzattı.

 

İri, "CHP'ye verilen her oyun teröristlerin eline verilen bir kurşun olarak düşünüyorum" sözlerine Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın tepki gösterdi. 

 

Başkan Akın yaptığı açıklamada, “Partimize verilen oy teröriste verilen değil teröriste sıkılan kurşun olur. Ancak AKP'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a verilen her oy terörist başı Apo'ya verilen kalem olur, kağıt olur, mektup olur. Habur'da teröriste serilen kırmızı halı olur.

 

Milletimiz çok iyi biliyor eli kanlı terör örgütü PKK ile kimin işbirliği yaptığını. Terörist başının kardeşi Osman Öcalan'ı devletin televizyonu TRT'ye çıkarttığını. Seçim öncesi AKP'ye destek için katil Apo'nun mektuplarını okuttuğunu. Bizim terörle mücadele konusunda alnımız açık.

 

Bu iftiraları atanları kınıyor, aziz milletimizin vicdanına havale ediyorum” ifadeleriyle yanıt verdi.