Özgür Arıcı, Koçarlı’da aday adayı oldu

GÜNCEL Haber Girişi : 27 Kasım 2023 13:02
Özgür Arıcı, Koçarlı’da aday adayı oldu

Koçarlı ilçesinde, iş insanı Özgür Arıcı, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) belediye başkan aday adayı oldu. Başvuru dosyasını, İlçe Başkanı Hasan Akın’a teslim eden Arıcı, seçimi kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi.

Tıkla

 

 

Koçarlı’da 2024 yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP’de iş insanı Özgür Arıcı, belediye başkanlığına talip oldu. Eşi Tülay Arıcı ile birlikte partisi binasına gelen Arıcı’yı, sevenleri meşalelerle karşıladı. Çok sayıda partili ve vatandaşların yanı sıra meclis üyeleri ve muhtarların da yalnız bırakmadığı Arıcı, aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanı Hasan Akın’a teslim etti. Akın, Arıcı’nın aday adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, kendisine başarı diledi.

 

 

Türkiye’nin yüz yılında, değişime ortak olmak üzere belediye başkan aday adayı olduğunu belirten Arıcı, “Partimizin kimi aday gösterdiğinin hiçbir önemi yok. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için mantığıyla çalışıyoruz. Ben aday gösterilmezsem, aday olacak arkadaşımızın sonuna kadar arkasında olacağım.

 

 

Ben, her zaman partimin, örgütümüzün yanındayım. Seçimi kazanmak için elimden gelenin bir fazlasını yapacağıma herkesin huzurunda söz veriyorum” dedi. Konuşmasını tamamlayan Arıcı, kadın partililere, kırmızı karanfil verdi. Partililer de aday adaylığından dolayı Arıcı’yı tebrik etti.