Şarkısı da sahte çıktı

GÜNCEL Haber Girişi : 15 Mart 2024 14:50
Şarkısı da sahte çıktı

Seçim çalışmalarına başladığı günden bugüne Koçarlı halkı üzerinde hiçbir inandırıcılığı olmayan Özgür Arıcı’nın seçim şarkısıda çalıntı çıktı.

Tıkla

 

İyi Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Raşit Emir Sürer’e ait olan “Bir adam Geliyor” şarkısını kullanan CHP adayı Özgür Arıcı’ya sosyal medya hesabından ateş püsküren Süer”Benim emeklerimle sabaha kadar yazdığım o şarkıyı kaldırın” dedi.

 

İlçemizde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında kullandığı ifadeler ile samimiyetsiz olduğu yönde sık sık eleştiri alan Özgür Arıcı’nın Koçarlı’da oturduğu algısını yaratan evi gibi “Bir Adam Geliyor” şarkısı da yalan çıktı. Dün akşam saatlerinde şarkının asıl sahibi İyi Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Raşit Emir Sürer’in paylaşımı ile gün yüzüne çıkan Çalıntı şarkı haberi Koçarlı ilçesinde büyük ses getirdi.

 

Vatandaşlar Arıcı’nın tutum ve davranışlarının Sahte ve samimiyetsiz buluyorduk, meğer şarkısı da sahteymiş. Basit bir seçim şarkısında bile çalmaya yeltenen bir belediye başkan adayı Koçarlı’ya ne katabilir diye eleştiride bulundular.

 

“O ŞARKIYI LÜTFEN KALDIRIN”

Süer konuya ilişkin açıklamasında, “CHP’nin bir adayı Özgür Arıcı. Kullandığınız parça, telifleriyle beraber bana ait. Dolayısıyla benim seçim şarkımı televizyonlarda paylaşamazsınız. Hak yemeye itiraz ediyor olmalısınız. Milletin hakkını savunmak için geldiğiniz koltuklarda benim hakkımı yiyerek oturuyorsunuz. Şimdi size avukatlarımız tarafıyla telif de atacağız.

 

Televizyonlarda da yayınlıyormuşsunuz. Konuyla ilgili dava da açacağız ama lütfen sizden rica ediyorum. Benim emeklerimi sabaha kadar yazdığımız, bestelediğimiz o şarkıyı lütfen kaldırın. O İYİ Parti’ye ait insanların kullanabileceği ve benim dava arkadaşlarıma müsaade ettiğim şarkımdır” ifadelerini kullandı.