Sevilen Müdür okuluna veda etti

GÜNCEL Haber Girişi : 01 Ağustos 2023 17:03
Sevilen Müdür okuluna veda etti

Koçarlı Sabancı Öğretmen evine atanan Turgay Arslan, 9 yıldır müdürlüğünü yaptığı Cumhuriyet Ortaokulu’na veda etti.

 

Gündoğan  Mahallesi’nde faaliyet gösteren Cumhuriyet Ortaokulu’nda 9 yıldır müdürlük yapan Turgay Arslan, evladı gibi gördüğü okula veda etti.

 

Okulun sevilen yöneticilerinden olan Arslan, müdürlerin 9 yıl sonra okul değiştirmesi zorunluluğu nedeniyle Cumhuriyet Ortaokulu’ndan ayrıldı. Koçarlı Sabancı Öğretmen evine  atanan Arslan, paylaştığı duygusal bir mesajla okuluna veda etti.

 

Paylaştığı mesajında okulun evladı olduğunu gibi olduğunu söyleyen Turgay Arslan, “Yaklaşık olarak 9 yıldır bayraktarlığını yapmış olduğum Bir kızım, bir oğlum birde okulum var deyip evladım gibi sevdiğim, benim için hayatımdaki en büyük değerlerden biri olan Cumhuriyet Ortaokulundaki görev sürem dolması nedeniyle, bu gün itibariyle görevim sona ermiştir.

 

Yeni görev yerim Koçarlı Sabancı Öğretmen Evidir. Bu güne kadar yol yürüdüğüm okulumuza değer katıp benimle beraber olan Müdür Yardımcıma, Öğretmen arkadaşlarıma hizmetli arkadaşlarıma, velilerime ve bana büyük teveccüh gösteren Koçarlı halkına çok teşekkür ediyorum.

 

Allah hepinizden razı olsun. Varsa bir hakkım helal olsun . Sizlerde helal edin. Daha güzel yerlerde ve günlerde görüşmek dileğiyle. Allah a emanet olun. Hoşçakalın”dedi.