Bu yapılan neyin ihalesi?

SİYASET Haber Girişi : 23 Ekim 2017 11:13
 Bu yapılan neyin ihalesi?
Koçarlı Belediyesinin geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu 19 milyonluk kredi yetkisinin yankıları devam ediyor.

Meclis Üyesi Demir'den  gündem sarsan açıklamalar

Tıkla

 "Bu yapılan neyin ihalesi?"


Koçarlı Belediyesinin geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu  19 milyonluk kredi yetkisinin yankıları devam ediyor.


Ak Parti Meclis Üyesi Fatih Demir,  gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.


 Meclis Üyesi Demir; "Biz İlçemize hizmet edilmesine karşı değiliz. Fakat Belediye Başkanı 15 Meclis üyesine yalan söyleyerek projeleri hazır değil. Kredi onaylandıktan sonra proje yaparak ihaleye çıkacağız demişti" dedi.


CHP, Ak Parti ve MHP Meclis üyelerine yalan söylediğini vurgulayan Meclis Üyesi Demir, " Koçarlı Haber Gazetesinin 10 Temmuz 2017 ve 157 sayılı gazetesinde 19 milyonun ihalesi yapılmış. Meclis toplantısında daha projelerinin hazır olmadığını, İller Bankasından onaylanması halinde proje hazırlayarak ihaleye çıkacaklarını söylemişlerdi. Peki buradan soruyorum. Bu yapılan neyin ihalesi? Daha meclisten geçmeden hangi akla hizmet siz ihaleye çıkıyorsunuz? Siz Meclis toplantısında bütün üyelere yalan söylediniz. Meclisten geçmeden  İhaleye çıkıyorsunuz, personelin nereye ne hizmet yapılacağını bilmiyor, ilk toplantıda geçmeyen krediyi olağan üstü toplantı yaparak meclisten geçiriyorsunuz? Bakıyoruz daha bu Meclise sunulmadan 10 Temmuzda bu işin ihalesi yapılmış.


Proje İhalesi yapılan fakat hiçbir projesi olmayan bu 19 milyon kredi nereye kullanılacak? CHP Meclis üyelerine sırayla Başkan Yardımcılığı yapmalarının bu 19 milyon kredinin meclisten geçmesi  ile bağlantısı varmı?" dedi.


ŞEFFAF BELEDİYECİLİK NEREDE KALDI


Koçarlı İlçesinin 2019 yılında Ak Parti Belediyeciliği ile şeffaf Belediyeyi göreceğini vurgulayan Ak Parti Meclis Üyesi Fatih Demir  "Lafa geldiğinde şeffaf Belediyecilikten bahsederler, icraata geldiğinde gizli kapaklı iş çevirirler. Bu şekilde Belediye yönetilmez. Biz Ak Parti Meclis Üyeleri olarak hiçbir zaman hizmete karşı değiliz. Siz şu hizmeti yapacağım diyerek bize açıklama yaptığınızda hangi hizmet engellendi. Koçarlı halkı 2019 yılında Ak Parti Belediyeciliği ile şeffaf Belediyeyi görecek" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.