10 yıldır eğitime destek veriyor

EĞITIM Haber Girişi : 18 Eylül 2023 08:52
10 yıldır eğitime destek veriyor

Koçarlı’lı hayırsever iş adamı ilçe genelinde bulunan ilköğretim öğrencilerine kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Tıkla

 

10 yıldır Aydın ve Koçarlı ilçesinde kırtasiye yardımında bulunan Özgür Arıcı, 10’uncu yılında 10 okula kırtasiye yardımda bulundu.

 

(AYSİAD) Aydın Sigorta Acenteleri Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Yağmur Sigorta ve  ARC Otomotiv sahibi Özgür Arıcı’dan eğitime destek.

 

Koçarlı ilçesinde öğrenciler, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla okullarına geldi. 2023-2024 eğitim ve öğretim ilk ders ziliyle başlayan  öğrenciler, hayırsever iş adamının kırtasiye desteğiyle ikinci mutluluğu yaşadılar.

 

Kırtasiye yardımını ilçe genelinde bulunan ilköğretim ve orta okullara teslim eden İş adamı Özgür Arıcı, öğrencilere hitaben“Tüm bu çabamız sizin geleceğiniz içindir”dedi.

 

Öğretmen ve öğrencilerle de sohbet eden Arıcı; “ Gelecekteki gururumuz olma dileğiyle inşallah sizlerden doktorlar, mühendisler ve hakimler çıkacaktır. Bunun için bol bol kitap okuyun. Derslerinize iyi çalışın.

 

Bize vereceğiniz en güzel teşekkür, sene sonunda karnelerinizdeki notlarınızın başarısıdır. Bizler bu başarıyı gördüğümüzde inanın çok mutlu oluruz”sözlerine yer verdi.