30 Ağustosu havada kutladılar

GÜNDEM Haber Girişi : 30 Ağustos 2018 18:27
30 Ağustosu havada kutladılar
Aydın’da 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yıldönümü kutlamaları çeşitli etkinliklere sahne oldu.

Aydın’da 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yıldönümü kutlamaları çeşitli etkinliklere sahne oldu.

Tıkla

30 Ağustos Zafer Bayramını farklı bir etkinlikle kutlamak isteyen iki paraşütçü yamaç paraşütü ile 600 metre yükseklikten atlayarak gökyüzünde Türk bayrağı açtı.

Aydın’ın Koçarlı İlçesindeki Atatürk Kent Ormanında bulunan Yamaç Paraşütü pistinden Tandem (İki Kişilik) uçuşu ile havalanan Yamaç paraşütü Pilotları Erdinç Işık ve Cihan Çağatay Benli isimli 2 paraşütçü 600 metre yükseklikle 3 metrelik Türk Bayrağı açtı.

HEM BAYRAMI KUTLADILAR HEM DE ŞEHİTLERİ ANDILAR

Gökyüzünde dalgalandırdıkları Türk Bayrağı ile 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yıldönümünü kutladıklarını ifade eden Yamaç Paraşütü Pilotları Erdinç Işık ve Cihan Çağatay Benli, “Hem Bayramı kutladık hem de şehitlerimizi andık dedi.

Uçuşlarını genellikle Koçarlı Yamaç Paraşütü pistinden gerçekleştirdikleri belirten Yamaç Paraşütü Pilotu Erdinç Işık "30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlamak için gerçekleştirdiğimiz uçuşta bayrağımızı göklerde dalgalandırdık. Hem bayramı kutladık, hem de şehitlerimizi andık" dedi.

ATATÜRK’ÜN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla böyle bir etkinlik yaptığını söyleyen Yamaç Paraşütü Pilotu Cihan Çağatay Benli ise,  Atatürk'ün emanetine her zaman sahip çıkacaklarının altını çizerek, “600 metre yükseklikte Türk bayrağını açmanın onurunu yaşıyoruz. 30 Ağustosu farklı bir etkinlikle kutlamak istedik. Aklımıza havada bayrak açmak geldi. Günler öncesinden hazırlığımızı yaptık ve uçuşumuzu gerçekleştirerek bu anlamlı güne biz de anlam kattık” dedi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.