AK Partili Kadınlardan lösemili çocuklara destek

GÜNDEM Haber Girişi : 14 Kasım 2018 09:04
AK Partili Kadınlardan lösemili çocuklara destek
AK Partili Kadınlardan lösemili çocuklara destek


Tıkla

AK Parti Koçarlı Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından her yıl 2-8 Kasım tarihlerinde düzenlenen Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak için 'Maskeni Tak Lösemili Çocuklara Umut Ol" adıyla düzenlenen farkındalık çalışmasına destek verdi.


AK Parti Koçarlı İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin maske takarak gerçekleştirdiği destek çalışmasına öncülük eden AK Parti Koçarlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun ve yönetim kurulu üyeleri, Lösemi Haftası dolayısıyla başlatılan bu anlamlı farkındalık etkinliğine İlçe Kadın Kolları olarak maskelerini takarak destek verdiklerini ifade ettiler.


BİZDE ONLARIN YANINDAYIZ


Gerçekleştirdikleri farkındalık ile lösemili çocukların her daim yanlarında olduklarını belirten AK Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun “AK Parti Koçarlı Kadın Kolları ilçe Başkanlığı olarak Lösev’in “Maskeni Tak Lösemili Çocuklara Destek Ol” farkındalık etkinliğine yönetim kurulu üyelerimizle maske takarak bizde destek oluyoruz. O büyük yürekleri ile hayata tutunmaya çalışan kardeşlerimizin, hastalarımızın bu yaşam mücadelesinde bizlerde yanındayız. Her birimizin bir gün lösemi olabilme ihtimali var o açıdan bu farkındalığın toplumumuzda oluşturulması son derece önemlidir. Lösemi ve kanser hastalıklarıyla mücadele eden tüm kardeşlerimize Allah’tan şifalar diliyorum. İnşallah bu hafta onların sorunlarının çözümü için gerektiği gibi farkındalık oluşturur” dedi.










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.