Arıcı, kendi mahallesine çözüm bulamadı

GÜNCEL Haber Girişi : 07 Mart 2024 17:44
Arıcı, kendi mahallesine çözüm bulamadı

Koçarlı'nın Bıyıklı Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, kanalizasyon sorunlarıyla boğuşurken, Bıyıklı’lı CHP belediye başkan adayı Özgür Arıcı'nın ve ASKİ yetkililerinin yardım çağrılarına cevap vermemesi üzerine çaresizlik içinde kaldılar.

Tıkla

 

Evlerine lağım suyu taşan ve yaşam alanlarının sağlıksız bir hal almasından endişe duyan mahalle sakinleri, Bıyıklılı adaylarından bekledikleri desteği alamayınca başka bir çözüm arayışına girdiler.

 

Vatandaşlar, ne ASKİ’den ne de Aday Arıcı’dan çözüm bulamadıkları sorunları için Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'a başvurdu. Başkan Kaplan, hemen harekete geçerek, mahalle sakinlerinin yaşadığı sıkıntıyı gidermek için çalışmalara başladı. Kanalizasyonun tıkanıklığını gidermek ve evlere taşan lağım sularını kontrol altına almak için ekipleri yönlendiren Başkan Kaplan, vatandaşların yardım çağrısına karşılık vererek, halkının yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

ARASÖZ DESTEĞİYLE TIKANAN KANALİZASYONLAR AÇILIP, ÇÖPLER TEMİZLENİRKEN VATANDAŞLARDA RAHAT NEFES ALDI.

 

Başkan Kaplan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizim işimiz hizmet. Hemşerilerimizin yaşadığı herhangi bir sıkıntıyı çözmek bizim görevimizdir. Bıyıklı Mahallesi sakinlerinin sorunlarına vakit kaybetmeden çözüm bulmak bizim için önemlidir. Hemşerilerimiz için ne yaparsak yapalım, yaptıklarımızın kıymeti büyüktür" dedi.

 

Mahalle sakinleri, Başkan Kaplan'ın çabalarından memnuniyetlerini dile getirirken, yaşadıkları sorunun çözülmesiyle birlikte rahat bir nefes aldıklarını ifade ettiler. Öte yandan, Başkan Kaplan'ın bu tür sorunlara duyarlı yaklaşımı, vatandaşlar arasında takdirle karşılandı ve Başkan Kaplan’a teşekkür ettiler.