Arıcı’nın projeleri vatandaşa inandırıcı gelmedi

GÜNCEL Haber Girişi : 16 Mart 2024 13:34
Arıcı’nın projeleri vatandaşa inandırıcı gelmedi

Çalıntı seçim şarkısı henüz gündemden düşmeyen Koçarlı CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Arıcı akıllara durgunluk verecek bir projeye daha imza attı.

Tıkla

 

Ak Parti Belediye Başkan adayı Nedim Kaplan ve Aydın Büyükşehir Belediyesinden devşirdiği seçim vaatlerini proje diye vatandaşa sunuyor.

 

Dışarıdan getirdiği insanlarla konvoyunda algı yaratarak kamuoyunu kandırmaya devam eden CHP Koçarlı Belediye Başkan adayı Özgür Arıcı, ilçede alay konusu oldu.

 

Her fırsatta Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın yaptıklarını örnek alarak köy ziyaretleri yapan Arıcı, seçim şarkısının çalıntı çıkmasının ardından hazırladığı projelerde alıntı  çıktı.

 

Yaptığı köy ziyaretlerinde, proje olarak hiçbir sunum yapmayan Arıcı, vatandaşlara siz ne isterseniz onu yapacağım diyerek geçiştiriyor.

 

Bırakın hizmet etmeyi proje dahi üretemeyen arıcı Koçarlı halkının aklıyla adeta alay ediyor.

 

VAATLERİ İNANDIRICI GELMİYOR

 

Kamuoyunda ve sosyal medyada paylaştığı vaatlerin inandırıcı gelmediğini söyleyen vatandaşlar, "En düşük çalışanın maaşının 27 bin olacağını beyan ediyor. Belediye olarak parklardan ve düğün salonlarından ücret alınmayacağını söylüyor.

 

Koçarlı Belediyesi halk ekmeğin kapanacağını söylüyorlar. Bu vaatleriyle çalışanın parasını ödeyemez. Büyükşehir Belediyesi tarafından Koçarlı’ya 5 yıldır bir çivi çakılmadı. Nasıl hizmet edecek. Söyledikleri bizlere çok inandırıcı gelmiyor”diyerek tepki gösterdiler.  

 

AK Parti Koçarlı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nedim Kaplan’ın Kapalı Pazar Yeri, Kapalı otopark, Kreş, Çöp Atık ve Geri Dönüşüm merkezi gibi bir çok projesi yanı sıra Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı projeleri kopyalayan Özgür Arıcı, Koçarlı’da skorunu düşürmeye devam ediyor.