Atatürk Parkı kaderine terk edildi

GÜNCEL Haber Girişi : 27 Nisan 2023 15:53
Atatürk Parkı kaderine terk edildi

Koçarlı ilçesinin en büyük mahallelerinde olan Yeniköy mahallesindeki Atatürk Parkı kaderine terk edildi.

Tıkla

 

2013 yılında dönemin Belediye Başkanı Erdal Arasan tarafından 90 bin TL’ye mal olan Atatürk Parkının durumu içler acısı.

 

Bıyıklı ve Yeniköy mahallesi arasında ana yol üzerinde bulunan park açılışını 2013 yılında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın ve Yeniköy Belediye Başkanı Erdal Arasan ile diğer ilçe Belediye Başkanları yapmıştı.

 

TEHLİKE SAÇIYOR

 

Aynı zamanda içinde çocuk parkı da bulunan Atatürk Parkının camlarının kırık olması nedeniyle tehlike saçıyor.

 

Çocukların oyun alanlarında böyle bir görüntünün olmasından dolayı rahatsız olduklarını söyleyen mahalle halkı, “Parkımız kaderine terk edildi. Camlar kırık ve hala çerçevelerde duruyor. Elektrik kabloları dışarıda ve açık.  Çocuklarımızı parka korkarak gönderiyoruz. Çocuklarımızın birine bir şey olsa bunun hesabını kim verecek diye”tepki gösterdiler.

 

 Atatürk parkının bu durumundan dolayı tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “Atatürk Parkı Yeniköyün güzel  parklarından birisi. Mahalle halkının ve İnsanların rahatlıkla eğlenip dinlenebilecekleri, vakit geçirebilecekleri parklardan biri. Ancak parka yeterli önem verilmiyor. Koçarlı’da  yeni parklar yapılırken, Atatürk Parkına doğru  dürüst bir düzenleme yapılmadı. Kaderine terk edildi”diyerek tepkilerini dile getirdiler.