Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti saldırıyı kınadı

GÜNDEM Haber Girişi : 28 Mayıs 2018 12:08
Aydın Büyükşehir Gazeteciler  Cemiyeti saldırıyı kınadı
Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Aydın'ın Koçarlı Haber gazetenin Muhabiri Şener Alevci’nin 22 Mayıs Salı günü, İncirliova İlçesindeki evinin önünde 2 kişinin sopalı saldırısı sonucu başından yaralandığı olayı kınadı.

Aydın Büyükşehir Gazeteciler  Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Aydın'ın Koçarlı Haber gazetenin Muhabiri Şener Alevci’nin  22 Mayıs Salı günü, İncirliova İlçesindeki evinin önünde 2 kişinin  sopalı saldırısı sonucu başından yaralandığı olayı kınadı. 

Tıkla

Koçarlı'da haftalık yayın yapan  'Koçarlı Haber' gazetesinin Muhabiri Şener Alevci, Salı günü saat 08.30 sıralarında, iş yerine gitmek üzere İncirliova'da Cumhuriyet Caddesi'ndeki evinin önüne çıktığı sırada, 2 kişinin sopalı saldırısıya uğramıştı.  Olay ilgili açıklama yapan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan,“ Bu saldırı, düşünceye, ifade özgürlüğüne, bağımsız ve tarafsız basına, halkın haber alma özgürlüğüne, kentte yaşayan vatandaşlara, görev yapan atanmış, seçilmiş yetkililere ve kurumlara yapılmış bir saldırıdır.

Bu olayı şiddetle kınıyorum. Gazeteci arkadaşımıza yapılan bu saldırıyı, yapan ve yaptıranların yakalanması yetkililerin görevleridir. Bu saldırının failleri yakalanana kadar takipçisi olacağız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.