Başkan Arıcı, CHP’de göreve hazır

GÜNCELHaber Girişi : 24 Mart 2023 11:48
Başkan Arıcı, CHP’de göreve hazır

Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olan Aydın Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Özgür Arıcı, bugüne kadar edindiği bilgi ve tecrübesini, partisinin ve Millet İttifakı’nın iktidara gelmesi için kullanacağını söyledi.

Tıkla

 

14 Mayıs’ta yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine, Millet İttifakı çatısı altında hazırlanmaya devam eden CHP’ye son olarak iş insanı Özgür Arıcı katıldı.

 

Aynı zamanda Aydın Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Aydın Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı olan Arıcı, CHP Koçarlı İlçe Teşkilatı’na giderek, partiye üye oldu. İlçe Başkanı Hasan Akın, Arıcı’ya üyeliğinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

“MİLLET İTTİFAKI İKTİDARINDA VATANDAŞLARIMIZ REFAHA KAVUŞACAK”

 

CHP’ye gönül verdiğini belirten Arıcı da, bugüne kadar iş ve diğer alanlarda edindiği bilgi ve tecrübesini, partisinin ve Millet İttifakı’nın iktidara gelmesi için kullanacağının altını çizdi. Parti çalışmalarında görev alacağını belirten Arıcı, “Ülke ve millet olarak, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine doğru adım adım gidiyoruz.

 

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için elimi taşın altına daha fazla koymakta kararlıyım. Bu anlamda gönül verdiğim partim Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye oldum. Üye olmakla kalmayıp, parti çalışmalarında da görev alacağım. Bu zamana kadar edindiğim bilgi ve tecrübemi, partimin ve Millet İttifakı’nın iktidara gelmesine destek olmak için kullanacağım.

 

İnanıyorum ki vereceğimiz mücadelenin sonucunda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında oluşacak Millet İttifakı iktidarında, ülkemiz gelişecek, vatandaşlarımız da refah, huzur ve mutluluğa kavuşacak” dedi.