Başkan Arıcı, rehin tutulan kepçeyi kurtardı

GÜNCEL Haber Girişi : 14 Mayıs 2024 11:58
Başkan Arıcı, rehin tutulan kepçeyi kurtardı

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Nedim Kaplan’ın belediye başkanlığı döneminde tamir için sanayiye getirilen ve tamir ücreti ödenmediği için aylarca rehin tutulan belediye kepçesinin biriken borcunu ödeyerek kurtardı.

 

31 Mart’ta yapılan yerel seçimleri kazanarak, Koçarlı’nın yeni Belediye Başkanı olan Özgür Arıcı, belediyeyi, önceki dönem Belediye Başkanı Nedim Kaplan’dan yaklaşık 200 milyon liralık borçla devralmasının ardından tasarruf tedbirlerini devreye soktu.

 

Yüklü miktardaki borca rağmen vatandaşlara hizmet etmek için kolları sıvayan Başkan Arıcı, belediye kepçesinin sanayide rehin tutulduğunu öğrendi. Kaplan döneminde arızalanması nedeniyle sanayiye götürülen ve tamir ücreti ödenmediği için aylarca rehin tutulan kepçenin tamir ücretini ödeyip kurtaran Arıcı, kepçeyi yeniden vatandaşların hizmetine sundu.

 

“KEPÇENİN BİRİKEN BORCUNU ÖDEDİK”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, “Koçarlı halkının malını yeniden Koçarlı’ya kazandırıyoruz. Geçmiş dönemde parası ödenmeyerek, aylarca sanayi de rehin tutulan ve hizmet veremeyen belediyemize ait kepçenin biriken borcunu ödeyerek halkımızın hizmetine yeniden sunuyoruz. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.