Başkan Arslan, “AK Parti Milletin Partisidir”

SİYASET Haber Girişi : 14 Ağustos 2021 14:31
Başkan Arslan, “AK Parti Milletin Partisidir”

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, AK Parti’nin kuruluşunun 20. yıl dönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

Tıkla

 

Başkan Arslan yaptığı açıklamada, “AK Parti milletçe yeniden dirilişin habercisi, güçlü Türkiye sevdasının öyküsüdür” dedi.

 

2001 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) kuruluşunun 20. yıl dönümümü kutluyor.

 

14 Ağustos 2001’de Türk Siyasi Tarihine giriş yapan AK Parti’nin Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, 20. Yıldönümü ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kurulduğu günden bu güne milletinin yanında, lideri Recep Tayyip Erdoğan ile ümmetin umudu olan ve bundan sonra milletinin emrinde olmaya devam edecek olan AK Parti milletin partisidir.

 

AK Parti milletçe yeniden dirilişin habercisi, güçlü Türkiye sevdasının öyküsüdür. Gücünü milletten alan ,millet iradesinin üzerinde hiçbir güç görmeyen partimizin 20. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun! Nice 20 yıllara... #AKParti 20yaşında”dedi.

 

TEŞEKKÜRLER 

 

AK Parti’nin dava insanlarıyla 20 yıldır dimdik ayakta durduğuna dikkat çeken Başkan Arslan, “İlçe Teşkilatımızda partimizin kuruluşundan bugüne kadar davamızı sahiplenmiş,  emeği geçen Başkanlarımıza, yönetimlerimize, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine , mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine ve sandıkta oyuna sahip çıkmış tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vefat etmişlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum ” ifadelerini kullandı.