Başkan Arslan’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Mart 2021 14:22
Başkan Arslan’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tıkla


Dünya Kadınlar Günü her yıl 8 Mart’ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olduğunu belirten Başkan Arslan,  “İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının öneminin vurgulanmasına yönelik olarak kutlanmaktadır.


Kadınlarımız toplumumuzun temel yapı taşı olup hayatımızın her kademesinde varlıklarıyla toplumsal hayata güç katmaktadır.


Covid sürecinde de en büyük yükü yine kadınlarımız çekmekte ve aile içersinde hem çocuklarının eğitimi ve psikolojik anlamda gelişmesi hem de aile bireylerine moral ve motivasyon aşılama görevi yine kadınlarımız tarafından yerine getirilmiştir.


“Kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temelidir. Anne, eş, teyze, bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ve istikamet verendir.


Kadınlar Günü münasebetiyle başta Koçarlılı Kadınlarımız olmak üzere tüm gazi ve Şehit annelerimizin; evde, okulda, siyasette, sanatta ve toplumun her alanında var olan tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.