Başkan Arslan, Koçarlı İlçesinde pozitif sayısını açıkladı

GÜNDEM Haber Girişi : 03 Nisan 2020 22:17
Başkan Arslan, Koçarlı İlçesinde pozitif sayısını açıkladı
Ak Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Koçarlı İlçesinde koronavürüs ile ilgili açıklamada bulundu.

Ak Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Koçarlı İlçesinde koronavürüs ile ilgili açıklamada bulundu.

Tıkla


Aydın'da 341 kişinin temas nedeniyle koronavirüs riski altında olduğunu belirten Başkan Arslan, 5 bin 692 kişinin de evde izalasyon takibi gördüklerini, Koçarlı İlçesinde herhangi bir pozitif vakanın olmadığını belirtti.


Başka şehirlerden Koçarlı merkeze ve 47 mahallesine vatandaşların geldiğini vurgulayan Başkan Arslan, “Başka şehirlerden  gelen vatandaşlarımızın olduğu bilgileri tarafımıza ulaşmıştır. Lütfen herkes duyarlılık göstererek bu kişileri hemen muhtarlığa veya kolluk kuvvetlerine bildirsinler. Bu kişiler 14 gün boyunca evde karantinada kalsınlar. Kimse eş-dost akraba ayırt etmeden hemen yetkililere haber versinler”dedi.


Şimdilik Koçarlı ilçesinde pozitif vaka bulunmadığını söyleyen Ak Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, “Yüksek ateşten bir kaç vatandaşımız hastaneye gitmiş olsa da herhangi bir pozitif vakaya rastlanmamıştır. Eğer evde kalıp izole olmazsak Aydın’da bir anda artan vaka sayısı Koçarlı’ya çok çabuk ulaşacaktır. Herkesi evlerinde kalarak sevdiklerini korumaya davet ediyorum”dedi.


Bu süreçte  herkesin duyarlı olmasını söyleyen Başkan Arslan,” jandarma ,Emniyet ve sağlık çalışanları ve Belediye ekipleri ekstra mesai yapıyorlar lütfen onlara yardımcı olalım”dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.