Başkan Aşkın’dan çiçek gibi bağış

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Mart 2021 16:10
Başkan Aşkın’dan çiçek gibi bağış
Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 81 kadın ortağı adına Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bin 600 lira bağışladı.

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara dağıtılması planlanan çiçeklerin parasını Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bağışladı. Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin anlamlı bağışı büyük takdir topladı.

Tıkla


Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Koçarlı Halkbankası Şubesi’ne giderek temsilen Halk Bankası çalışanlarına  çiçek takdim ederek kadınlar gününü kutladı. Daha sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara dağıtılması planlanan çiçeklerin parasını bin 600 lira, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na (TSKGV)  bağışlandı.


"YANLARINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRMEK İSTEDİK"


Mehmetçiğin vatanın bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği için canını hiçe sayarak görev yaptığının altını çizen Başkan Aşkın, "Kooperatif olarak Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Bunun için de Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile 81 kadın ortağımıza göndermeyi planladığımız çiçeklerin bedelini Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bağışlama kararı aldık. Kadınlarımız adına yaptığımız bağışı Allah kabul etsin. Dualarımız Mehmetçiğimizle. Tüm kadınlarımızın da günlerini kutluyoruz" dedi.

 





























Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.