Başkan Aşkın ve ekibi, ortakları genel kurula çağırdı

GÜNCEL Haber Girişi : 14 Ocak 2023 14:05
Başkan Aşkın ve ekibi, ortakları genel kurula çağırdı

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, ekip arkadaşları ile birlikte, kooperatif ortaklarını iş yerlerinde ziyaret ederek, genel kurula davet etti.

Tıkla

 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 17 Ocak'ta genel kurula gidecek. Görevine yeniden talip olan mevcut Başkan İlker Aşkın, ekip arkadaşları ile birlikte, kooperatif ortaklarını ziyaret etti. Aşkın ve ekibi, iş yerlerinde ziyaret ettikleri ortaklarına hayırlı işler dileyerek, genel kurula çağırdı.

 

Ortaklar da, Aşkın ve ekibini samimi bir şekilde karşılayarak, adaylıklarından dolayı kendilerini tebrik etti. Başkan Aşkın ise, ortaklara, kendisine ve ekip arkadaşlarına gösterdikleri ilgi ve güven nedeniyle teşekkür etti.


"ESNAF VE SANATKARLARIMIZ İLE GÜÇLÜYÜZ"


Sanayi ve çarşıda, ekip arkadaşları ile birlikte yaptığı esnaf ziyaretinin ardından, açıklamalarda bulunan Başkan İlker Aşkın, kooperatif olarak görevlerinin esnaf ve sanatkarlara özellikle maddi anlamda destek vermek olduğunun altını çizdi. Esnaflar arasında ayrım yapmadan, eşit bir şekilde hizmet ürettiklerini belirten Başkan Aşkın, "5 yıllık görev süremiz boyunca her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olduk.

 

Özverili çalışmalarımız sonucunda, ortak sayımızı 380’den 800’e, kredi miktarımızı da 14 milyon liradan 130 milyon liraya çıkardık. Hiçbir esnafımızı da icraya vermedik. Kooperatifimizin parasını 1 milyon 400 bin liradan, 3 milyon 195 bin liraya yükselttik. Diğer gelirlerimizle birlikte 7 milyon liraya yakın paramız var. Paramızı katlamakla kalmayıp, bugüne kadar yapılan tüm müfettiş denetimlerinden de alnımız ak bir şekilde ayrıldık. Biz, esnaf ve sanatkarları ile güçlü bir kooperatifiz, onlar varsa biz de varız.

 

Onların teveccühleri ile görevimize devam etmek istiyoruz ve genel kurulumuzda da kendilerinden destek bekliyoruz" diye konuştu.
Öte yandan Başkan Aşkın ve ekibi, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ziyaret ederek, kendilerini genel kurula davet etti.