Başkan Kaplan'dan Cumhuriyetle yaşıt Fatma Nine'ye vefa

GÜNCEL Haber Girişi : 20 Kasım 2023 07:36
Başkan Kaplan'dan Cumhuriyetle yaşıt Fatma Nine'ye vefa

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Haydarlı Mahallesi'nde yaşayan 100 yaşındaki asırlık çınar Fatma Çiftçi'nin doğum gününü çat kapı ziyaretle kutlayarak gönlünü aldı. 

Tıkla

 

Koçarlı'da bu dönem 'Gönül Belediyeciliği' şiarıyla sosyal belediyeciliği tesis ederek vatandaşın takdirini toplayan Başkan Kaplan, Cumhuriyetin 100. yılında 100 yaşına ayak basan 10 çocuk 60 torum sahibi Fatma Çiftçi'yi unutmadı.

 

Cumhuriyetle yaşıt Fatma Nine'nin Haydarlı Mahallesi'ndeki ikamet ettiği evine sürpriz ziyarette bulunan Başkan Kaplan, çocukları ve torunları eşliğinde doğum günü kutlamasında bulundu. Ziyarette Fatma Nine'nin elini öpüp hayır duasını alan Başkan Kaplan, herhangi bir ihtiyacı olduğunda Koçarlı Belediyesi olarak gece gündüz her zaman yanında olduklarını söyledi. 

 

"CUMHURİYET GİBİ 100 YAŞINDA" 

 

Fatma Nine'den çocukluğundaki Cumhuriyet Bayramı anılarını dinleyerek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de rahmet ve minnetle yad eden Başkan Kaplan,  sosyal medya hesabından anlamlı ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet gibi 100 Yaşında. Koca bir çınar gibi, tıpkı Cumhuriyet gibi.Dimdik ve ayakta… 100 yıllık ömrüne 10 evlat, 60 torun bırakan Fatma Çiftçi teyzemizin 100 koca yılını geride bıraktığı bu gününü birlikte kutladık. İyi ki doğdun Koca Çınar" ifadelerini kullandı.