Başkan Kaplan’ın 4 yıllık karnesi

GÜNCEL Haber Girişi : 26 Nisan 2023 14:00
Başkan Kaplan’ın 4 yıllık karnesi

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın 4 yılını inceledik, yaptıkları ve yapamadıklarını tespit ettik.

Tıkla

 

Başkan Kaplan’ın seçim önce halka verdiği sözlerin tutulup tutulmadığını, planladığı projelerin hangi aşamada olduğunun tespiti için seçim öncesi açıkladığı ''Gönül Belediyeciliği'' Projeler Kitabı’ndaki verileri kaynak aldık.

 

Kaplan’nın kaleme aldığı vaatler kitabında halka verilen sözler 32 ana başlık altında toplandı. Biz de, bu kitaptaki projelerden yola çıkarak, topluma verilen sözlerin hangi aşamada olduğunu inceledik.

 

4 yıl boyunca sürekli gündem de kalmaya çalışan Başkan Kaplan seçim meydanlarında satmayacağız alacağız, hiçbir zaman Koçarlımızı ipotek altına aldırmayacağız, kredi kullanmayacağız sözleri tozlu raflarda kaldığı göründü.

 

Seçim meydanlarında 32 maddeden oluşan vaatler ise şöyleydi;

Alt Yapı Ve Kanalizasyon, 1000 Kişilik Öğrenci Yurdu,İlçe Merkezine Meslek Yüksek Okulu, Yeni Devlet Hastanesi Binası, Yeni İlçe Emniyet Ve Jandarma Binası,Kentsel Dönüşüm Ve Toki, İstihdam, Kapalı Pazar Yeri Düzenlemesi, Katı Atık Ücretinde Düzenleme, Gölet Ve Dere Islahı, Tarım Fuarı Ve Çam Fıstığı Festivali, Mezarlıkların Bakımı Ve Cenaze Hizmetleri, Belediye Konuk Evi, Soğuk Hava Depolarının Kurulması, Sosyal Tesis İnşası, Doğalgaz Projesi, Tariş Projesi, Meyve Ve Sebzecilik Kooperatifi, Modern Minibüs Garajı, Üst Yapı Çalışması, Spor Ve Yaşam Alanları,Organize Tarım Sanayi Bölgesi, Askerlerimizi, Yeni Doğan Evlatlarımızı Ve Şehit/Gazi Yakınlarımızı Destekleyeceğiz, Meydan Düzenlemesi Ve Otopark, Tarihi Mirasımıza Sahip Çıkacağız,Deve Güreşi Arenası, Sokak Hayvanlarının Ve Yeşil Alanların Korunması,İbadethane Ve Okulların Bakımı, Çocuk Oyun Parkları,İlçe Girişinin Düzenlenmesi,Engelli Yaşamın Desteklenmesi,Spor Kulüplerinin Desteklenmesi.

 

32 maddeden oluşan Kaplan’ın seçim beyannamesinde ise 4 yılda 11 tanesini yerine getirdiği görüldü.

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın yerine getirdiği vaatleri ise şu şekilde;  Alt Yapı, 1000 Kişilik Öğrenci Yurdu, Yeni İlçe Emniyet Ve Jandarma Binası, Toki, Dere Islahı, Belediye Konuk Evi, Doğalgaz Projesi, Spor Ve Yaşam Alanları, Meydan Düzenlemesi, Deve Güreşi Arenası, İbadethane Ve Okulların Bakımı.

 

''Gönül Belediyeciliği'' kitapçığında bulunan konuşması ise şu şekildeydi. “Saygıdeğer Koçarlılı Hemşehrilerim; Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile Memleket İşi Gönül İşi diyerek  ''Gönül Belediyeciliği'' sözüyle sizlerin huzuruna çıkıyoruz. Yeni bir heyecanla, yeni bir vizyonla ilçemizi içinde bulunduğu  karanlık tablodan kurtararak Koçarlımızı daha ileriye taşımanın sözünü veriyoruz.

 

Ak Parti belediyecilikte çığır açmış, milletimizin gönlünde hizmetleriyle yer edinmiş bir partidir. Bizler kayıp değil kazanım ve bilhassa proje odaklı bir hizmet anlayışıyla gönüller kazanmak için bu yola çıktık.İlçemizi geleceğe hazırlayacak projeler geliştiriyoruz.

 

32 başlık altında topladığımız ilçemiz için öncelik teşkil eden projeleri 5 yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Bu projelerimizi gerçekleştirdiğimizde iş sorununu çözmüş, kendine yeten bir Koçarlı göreceğiz. Bu projelerimize 5 yıllık hedef koyarken Ankara'da hükümetimizden tam destek sözü aldığımızı buradan siz kıymetli hemşehrilerimize müjdelemek isteriz.

 

Çevremizi, doğamızı, tarihi mirasımızı ve kültürel değerlerimizi koruyarak ilçemizi hep birlikte yönetecek ve geleceğin Koçarlı'sını beraber inşa edeceğiz. Vakit Koçarlı vakti olup Koçarlı’yı  Cumhur İttifakı  birlikteliğinde kalkındırma vaktidir.

 

31 Mart seçimlerinin ilçemize ve  vatandaşlarımıza  şimdiden hayırlı olmasını temenni  ediyor, Siz Koçarlılı hemşerilerimi sevgi, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum.