Başkan Kaplan tedbirlere uymadı

GÜNDEM Haber Girişi : 09 Mart 2021 19:30
Başkan Kaplan tedbirlere uymadı
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Covit-19 tedbirlerini hiçe sayarak mahalle ziyaretleri yaptı.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Covit-19 tedbirlerini hiçe sayarak mahalle ziyaretleri yaptı.

Tıkla


İlçeye bağlı Yağcıdere, Dereköy ve Sapalan mahallelerinde çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kaplan, mahalle halkı ile birlikte maskesiz ve mesafesiz olarak objektiflere poz vermesi tepkilere neden oldu.


Dün Koçarlı'da kurulan ilçe pazarında Kaymakam Ersin Tepeli ile covit-19 denetimleri gerçekleştiren Başkan Kaplan, vatandaşları ve pazarcıları maske ve mesafe kurallarına uyulması yönünde uyarmıştı.


Bir gün sonra mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Kaplan ve ekibi, mahalle halkıyla maske ve mesafe kurallarına uymaması tepkilere neden oldu.


Vatandaşlar, kurallar kime göre işliyor diyerek tepkilerini dile getirirken, “Belediye Başkanımız bir gün önce ilçede kurulan pazarda vatandaşları ve pazarcıları sağlığımız için maske ve mesafe konusunda uyarıda bulundu. 


Fakat bir gün sonra mahalle ziyaretlerinde ne maske var nede mesafe. Aynı durumda biz olsak cezai işlem uygulanmıştı. Bu kurallar kime göre uygulanıyor.”diyerek tepkilerini dile getirdiler. 








































Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.