Başkan Öztürk, İmar Komisyonuna seçildi

SİYASET Haber Girişi : 05 Haziran 2017 11:25
Başkan Öztürk, İmar Komisyonuna seçildi
Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Kıyı Ege Belediyeler Birliğinin İmar Komisyonu Üyeliğine Seçildi.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Mayıs ayı olağan meclis toplantısını Narlıdere Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti. Toplantıya katılan üye belediye başkanları ile birlikte Belediyeler tarafından yapılacak ortak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Tıkla

Toplantıda Koçarlı Belediyesinin Kıyı Ege Belediyeler Birliğine üyelik başvurusunun oylama sonucu kabul edildi.

Oylama sonucunda üyelikleri kabul edilen belediyeler ile birlikte Kıyı Ege Belediyeler Birliği ailesi daha da genişlemiş oldu. Kıyı Ege Belediyeler Birliği toplantısında 2017 yılı Encümen ve Komisyon üyelerini belirlemek için bir oylama düzenlendi. Bu oylamaya göre ise Kıyı Ege Belediyeler birliği tarafından 2017 yılı Encümen ve Komisyon üyeleri listesi açıklandı.  Listede  Kıyı Ege Belediyeler Birliğinin İmar Komisyonu Üyeliğine ismi bulunan Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk Seçildi.

Toplantıd, Koçarlı Belediyesinin başvurusunun yanı sıra, Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Belediyesi, İstanbul Kartal İlçe Belediyesi, Ardahan Çıldır İlçe Belediyesi, Afyon Kılıçarslan İlçe Belediyesi, Balıkesir Erdek İlçe Belediyesi, Aydın Efeler, Kırşehir Kaman İlçe Belediyesi, Sinop Gerze İlçe Belediyesi, Çanakkale Biga İlçe Belediyesi, Bursa Mudanya İlçe Belediyesinin başvurularını değerlendirilerek birliğe üyelikleri oylamaya sunularak kabul edildi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.