Başkan Öztürk Adalet Yürüyüşü'nde

SİYASET Haber Girişi : 09 Temmuz 2017 14:31
Başkan Öztürk Adalet Yürüyüşü'nde
Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet yürüyüş kortejine katıldı.

Bu gün Maltepe'deki tarihi Adalet Buluşmasına katılacak olan Başkan Öztürk'e,  CHP İlçe Başkanı Mehmet Değirmenci,  Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti.

Tıkla

İstanbul'da  korteje katılan Başkan Mutlu Öztürk ve beraberindekiler Maltepe'de düzenlenecek olan tarihi adalet buluşmasına katılacak.
Adalet yazılı döviz ile yürüyüşe katılan Başkan Öztürk, "Bu gün Maltepe'de düzenlenen tarihi adalet buluşmasına katılacağız. "Adalet terazisi hakkın terazisidir. Dolayısıyla hepimizin mücadele görevi vardır. Bizde Koçarlı İlçe teşkilatımız ve partililerimiz ile bugün adalet yürüyüşüne katıldık"dedi.

Koçarlı ilçesinden partililer ile adalet yürüyüşüne katılan CHP İlçe Başkanı Mehmet Değirmenci, "Adalet için partililerimizle İstanbul'dayız.  Adaletin olmadığı bir ülkede, adalet olması için yürüyoruz. Tüm haksızlıklara uğramış bütün yurttaşlar için yürüyoruz. Ülkemize adalet gelmesini istiyoruz. Bu ülkede huzur, barış, sevgi ve saygının olmasını istiyoruz. Ülkede huzur içinde yaşamak için hepimiz yürüyoruz" dedi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.