Başkan Öztürk, “Herkes hesap verecek”

SİYASET Haber Girişi : 05 Temmuz 2022 18:37
Başkan Öztürk, “Herkes hesap verecek”

Ziraat Odası Başkanı, Eski Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, “Sosyal medyada yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti.

Tıkla

 

Bir paylaşıma yaptığı yorumla, tekrar aday mı sorusu akıllara getirirken, “Söylenecek çok şey var konuşmuyorum zamanı gelince Koçarlı Belediyesi ne halde herkes hesap verecek”dedi.

 

Koçarlı Belediyesinin dün yapılan meclis toplantısında 6 milyon borçlanma yetkisi almasına CHP Kadın Kolları Başkanının eşi, sosyal medyadan “Mutlu Öztürk kredi çekiyor diye bağıran adamlar ikinci yüklü kredi çekiyorlar bağırsanıza adamsanız.  

 

Allah sizi bildiği gibi yapsın Koçarlı Belediyesinin borcu ne kadar yayınlayın halka tüm Meclis üyelerine sesleniyorum açıklayın halka Cumhur ittifakı millet ittifakı Meclis üyeleri hepinize diyorum borç ne kadar”diye tepki gösterdi.

 

Paylaşımın altına yaptığı yorumla dikkatleri çeken Başkan Öztürk, “Kardeşim söylenecek çok şey var konuşmuyorum zamanı gelince Koçarlı Belediyesi ne halde herkes hesap verecek yapılan belediye binasını satsalar ödeyemezler Çeşme Mah yeni tapu geldi oradaki araziler de satılık” sözlerine yer verdi.