Başkandan Emekli Öğretmenlere Vefa Ziyareti

GÜNDEM Haber Girişi : 24 Kasım 2017 13:30
Başkandan Emekli Öğretmenlere Vefa Ziyareti
Başkandan Emekli Öğretmenlere Vefa Ziyareti

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe de yaşayan emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret etti.

Tıkla


Emekli öğretmenlerden Ali Tosun, Adil Beyli, Hasan Şengün, Adnan Karakaya, Cengiz Sporcu ve Hürmüz Berksöz'ü evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Mutlu Öztürk, emekli öğretmenlere Günün Anısına Çiçek ve Hediye Takdim Ederek öğretmenler gününü kutladı.


Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren emekli öğretmenler, Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'ün kendilerine yaptıkları sürpriz karşısında teşekkür ettiler.


Başkan Öztürk'e Emekli öğretmenleri ziyaretinde Koçarlı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Arzu Ünalp Alevci ve Belediye personelleri eşlik etti. Emekli öğretmenleri evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutlayan Başkan Öztürk, "Bizi eğiterek yetiştiren ve bugünlere getiren öğretmenlerimize vefa borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bu nedenle emekli öğretmenlerimizi de unutmuyoruz ve unutmayacağız. Kapımın her zaman sizlere açık olduğunu unutmayın. Mutlaka gelin. Bizlere yol gösterici olun. Eğitim, öğretim ile ilgili öneri ve isteklerinizi ise her zaman dinlemeye hazırım. Sizler bizler için çok kıymetlisiniz. Unutulduğunuzu ise hiçbir zaman aklınıza getirmeyin. Öğretmen hiçbir zaman unutulmaz" dedi.


Başka Öztürk ayrıca, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü de kutladığını ifade ederek, "Görevi başında olan ve Emekli olan tüm öğretmenlerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Allah tüm emekli öğretmenlerimize sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin, vefat edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.


Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Öztürk'e teşekkürlerini ileten emekli öğretmenler "Bugün Başkanımız bizleri ziyaret ederek, bizleri unutmayıp öğretmenler günümüzü kutladılar. Böyle bir günde bizleri ziyaret etmesi büyük bir onurdur. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dediler.





















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.