BEĞDEDE, KESİN İHRACI İÇİN DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ

SİYASET Haber Girişi : 26 Eylül 2017 10:55
BEĞDEDE, KESİN İHRACI İÇİN DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ
Koçarlı CHP İlçe Başkanlığı dün yaşanan Belediye Meclis toplantısının ardından toplanarak, aykırı davranan meclis üyesi için ihraç edilmesi için disiplin kuruluna sevk etti.
CHP İlçe yönetimi İlçe Başkanı Mehmet Değirmenci Başkanlığında toplanarak, "Belediye Meclis Üyesi İbrahim Beğdede'nin CHP Tüzüğünün 70. Maddesinin A bendi a.b.d. maddelerine aykırı davranışlarından dolayı 68. Maddesi gereği ihraç kararı ile disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı. 
İlçe Başkanı Değirmenci yaptığı açıklamada, Meclis Üyesi İbrahim Beğdede'nin disiplin kuruluna sevk edildiğini söyleyerek şu sözlere yer verdi;  "  Koçarlı Belediyesi meclis üyemiz İbrahim Beğdede tüzüğümüzün gereği Parti disiplinine uymaması Belediye Meclis kararlarına uymaması ve alınan kararlara karşı çıkmasından dolayı 25.09.2017 CHP ilçe yönetim kurulunun olağan üstü yapmış olduğu toplantıda tüzüğümüzün 70. Maddesinin A bendi a.b.d. maddelerine aykırı davranışlarından dolayı 68. Maddesi gereği ihraç kararı ile disiplin kuruluna sevk edildi"dedi. 
Başkan Değirmenci, Hiçbir Cumhuriyet Halk Partilinin almış oldukları yetkiyi kişisel çıkarları doğrultusunda hareket edemeyeceklerini belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisine her kim olursa olsun aykırı harekette davranamaz. Davrananlarla ilgili  tüzüğümüz gereği her türlü işlemi yaparız.  Tüm Koçarlı'lı hemşerilerimiz bilmelidir ki, bu güne kadar partimize duydukları güvene uygun şekilde, Belediyemizden hak ettikleri hizmetleri daha yaşanabilir ve huzurlu bir Koçarlı için almaya devam edeceklerdir" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.