BEN BU İŞİ DAHA İYİ YAPACAĞIM İÇİN ADAYIM

SİYASET Haber Girişi : 23 Ekim 2017 13:39
BEN BU İŞİ DAHA İYİ YAPACAĞIM İÇİN ADAYIM
BEN BU İŞİ DAHA İYİ YAPACAĞIM İÇİN ADAYIM


Tıkla

Koçarlı avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Başkanı Hasan Akın Koçarlı CHP  İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı. Adaylık açıklamasını yapan Akın; "Cumhuriyet Halk Partisine İlçe Başkanlığına, bu işi daha iyi yapacağım için adayım" dedi.


 Koçarlı avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Başkanı Hasan Akın bugün düzenlediği toplantı ile CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.


ilçe Başkanlığına neden aday olduğu ile ilgili konuşan Hasan Akın şöyle devam etti; "Benim hiçbir zaman bir koltuk merakım olmadı. Koltuklar gelip geçici makamlardır. Bizim içimizde olan Cumhuriyet Halk Partisi ruhu, sevgisi bizi buralara kadar getirmiştir. Kimsenin adayı olmadan sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olmak için ekibimizle birlikte onur ve güvenine layık olmaya çalışacağız. Amacımız partimizde barış içinde sevgi ve saygı ile birbirimize sahip çıkmaktır. Dağılan halkaları bir araya getirmek ve daha dinamik, mücadele ruhu yüksek bir Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi yaratmaktır. Bizden önceki başkan ve yönetici arkadaşlarımız elbette bu işi layıkıyla yapmaya çalışmışlar ve çalışıyorlardı. Biz bu çıtayı birlik ve beraberlik içinde bütün parti üyelerimizle bir bütün olarak ve Koçarlı'da 'dokunulmadık omuz, sıkmadık el' bırakmadan daha yukarılara çıkarma heyecan ve gücüne sahibiz. Daha iyisini yapmaya talibiz. Cumhuriyet Halk Partisine İlçe Başkanlığına, bu işi daha iyi yapacağım için adayım" dedi.


ASKER OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Birer Cumhuriyet Halk Partili olarak, güçlü iktidarlar çıkarmak için birbirleriyle barışık yaşamak zorunda olduklarını da vurgulayan Hasan akın, "Çünkü biz siyaseten akrabayız. Akrabalarda seçimler bittikten sonra hiçbir zaman dargınlık olmaz, küskünlük olmaz ve bu rekabetleri siyasi bir kin haline dönüştürmez,dönüştürmemeli. Şu andaki durumu hepimiz az çok tahmin edebiliyorsunuz. Ama ben bu durumdan bugünden itibaren bahsetmek istemiyorum. Benim için geçmiş geçmiştir. Önümüzde güzel günlerimiz olacak ve bütün partililerimizle el ele kol kola demokrasi mücadelemizi vermeye ve genel başkanlarımız Mustafa Kemal Atatürk ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun temsilcileri askerleri olmaya devam edeceğiz" dedi.

 


 







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.