Bir Yıllık Emeklerini Sergilediler

EĞITIM Haber Girişi : 23 Mayıs 2017 16:32
Bir Yıllık Emeklerini Sergilediler
Koçarlı Halk Eğitim Merkezinde yıl boyunca açılan kurslarda eğitim gören kursiyerler düzenlenen yıl sonu sergisinde hünerlerini sergilediler
ÖZEL 


Koçarlı Halk Eğitim Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen sergiye Kaymakam Fırat Çelik, Belediye Başkanı Mutku Öztürk, İlçe Emniyet Amir Vekili Başkomiser İlhan Avcı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yasin Tiryaki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Murat Coşkunçay, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Topum Örgütleri Başkanları, Oda Başkanları, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

PASTAYI KESTİ, KENDİ ELLERİYLE YEDİRDİ

Serginin açılış kurdelesini Kaymakam Fırat Çelik, Belediye Başkanı Mutlu Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik birlikte yaptı. Kurdele kesiminin ardından ise yaş pasta yapım kursu kursiyerleri tarafından yapılan pastayı ise Kaymakam Fırat Çelik, Belediye Başkanı Mutlu Öztürk ile birlikte kesti. Pasta kesiminin ardından Kaymakam Çelik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Galip İvren'e kendi elleriyle kursiyerlerin yaptığı pastayı yedirmesi ise eğlenceli anların yaşanmasına sebep oldu.
Halk Eğitim Merkezinde özellikle Makine Nakışı, el Sanatları kursları olmak üzere açılan bir çok kursta eğitim gören kursiyerler, öğretmenler ile yıl boyunca hem okulda hem de okul dışında yaptıkların birbirinden güzel eserleri gerçekleşen etkinlikle sergileme imkanı buldular. Sergilenen eserler protokol ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Galip İvren, sergi açılışında yaptığı konuşmada, açılan kurslarla yüzlerce vatandaşa hizmet götüren Koçarlı Halk Eğitim Merkezinin çalışanları ve kursiyerleriyle büyük bir aile olduğunu belirterek,  bu ailenin en önemli unsurları olan kurs öğretmenlerinin ve kursiyerlerin mesleki gelişimlerine ve dayanışma içinde olmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti.
Kaymakam Çelik, açılışın ardından, sergilenen eserler hakkında eser sahibi öğretmen ve kursiyerlerden bilgi alırken, Kaymakam Çelik'e kursiyerler tarafından özel kutu hazırlanan Kuran-I Kerim hediye edildi.
Açışın ardından ise Koçarlı Halk Eğitim Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen kokteylde davetliler gitar kursu öğrencilerinin müzikleri eşliğinde keyifli dakikalar geçirdiler.

Kaynak: Cemal YILDIRIM / Koçarlı Haber



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.