Bu lezzeti tatmak için Koçarlı’ya geliyorlar

GÜNCEL Haber Girişi : 12 Temmuz 2022 16:35
Bu lezzeti tatmak için Koçarlı’ya geliyorlar

Vatandaşlar, Aydın’ın  dört bir yanından keçi sütü ve salebin ustaların ellerinde benzersiz bir lezzete ulaşmasıyla ortaya çıkan, Hasbas  dondurmasını tatmak için Koçarlı’ya akın ediyor.

Tıkla

 

Keçi sütüyle yapılan, salebin kıvam veren etkisiyle eski usullerle yapılan Hasbas  dondurması, benzersiz lezzeti, doğal aroma ürünlerinin kullanılması diğerlerinden farklılaştıyor.

 

Tamamen organik ve natürel meyve ürünlerinin kullanıldığı Hasbas dondurmasını vatandaşlar Aydın’ın farklı ilçelerinden  yemek için Koçarlı’ya geliyor.

 

20 YILDIR AYNI LEZZETLE ÜRETİYORUZ

 

Hasbas dondurmasının eşsiz lezzetini tatmak için vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten İşletme sahibi Bünyamin Kırkuşu, şöyle konuştu; " Yaz dönemi nedeniyle dondurma satışları arttı. Tabii her dondurma, dondurma değildir. Koçarlı pidesi gibi Hasbas dondurmasını tatmak için Aydın’ın değişik ilçelerinden müşterilerimiz geliyor. İlçemizin tanıtım açısından da bizleri sevindiriyor"dedi.

 

20 yıldır aynı lezzetle ürettiklerini söyleyen Kırkuşu, “Dondurma ürünlerimizde kesinlikle kimyasal kullanmıyoruz. Üretimimizi keçi ve inek sütü,  natürel meyve ve doğal salep kullanıyoruz. Eski usullerle ürettiğimiz dondurmamız, diğer üretilenlerden farklı kılıyor”dedi.

 

"BU LEZZETİ TATMAK İÇİN GELMEYE DEĞER"

 

Keçi sütüyle yapılan dondurmanın farkını hissettiklerini belirten vatandaşlar, "Koçarlı Pidesinin tatmak için geldiğimizde Hasbas dondurmasının lezzetini de tadıyoruz. Damak lezzetini düşünen biri mutlaka Koçarlı’ya gelmeli.

 

Buraya gezmeye gelmişken dondurma yemeden gitmek olmazdı. Giderken sipariş dondurmalarımızı alıyoruz. Tadı çok güzel ve serinletici. Hasbas dondurmasını yediğimizde rahatsız olmuyoruz, boğazımız şişmiyor." diye konuştu.