Bu sözler Koçarlı’ya ihanettir

SİYASET Haber Girişi : 19 Mayıs 2020 09:36
Bu sözler Koçarlı’ya ihanettir
Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, CHP İlçe Başkanı Hasan Akın’ın Turizm yoluyla ilgili yaptığı açıklamasına bu sözler Koçarlı’ya ihanettir dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, CHP İlçe Başkanı Hasan Akın’ın Turizm yoluyla ilgili yaptığı açıklamasına bu sözler Koçarlı’ya ihanettir dedi. 

Tıkla


CHP İlçe Başkanının, muhalefet olmak için birtakım açıklamalar yaptığını söyleyen İlçe Başkanı Arslan, “CHP ilçe başkanı Hasan Akın’ın tavrı bizleri hiç şaşırtmamıştır. Acaba ne zaman çıkıp yine alakasız bir açıklama yapacak derken bayram arifesinde yine bizi şaşırtmadı”dedi.


BU SÖZLER KOÇARLIYA İHANETTİR


CHP İlçe Başkanı Hasan Akın’ın yaptığı açıklamanın ağzında yavan kaldığını söyleyen  Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan “ Bu hükümet dünyanın en doğru işini bile yapsa bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok. Milletin bize verdiği görev bu kardeşim” diyen Milletvekilleri CHP grup başkanvekilleri Engin Altay’ın da dediği gibi bunların işi bu. Muhalefet olmak. Ama bilmiyorlar ki bu sözler Koçarlı’ya ihanettir. Bu zor süreçte bile hizmetlerine devam eden AK Parti hükümetimize söyleyecek tek teşekkür cümlesi bulamayan sizin zihniyetiniz şimdide çıkmış çiftinin alın teri diye açıklamalar yapıyor. Siyaseten bile ağzınıza aldığınız “ çiftçi “ lafı ağzınızda yavan kalmaktadır”dedi.

 

 BİZİM TOPRAKLAR 4 MEVSİM EKİLEBİLECEK KADAR VERİMLİDİR.


CHP İlçe Başkanı Hasan Akın’ın yaptığı açıklamadaki "Çiftçilerimiz zaten zor şartlarda tarlalarını ekebilmekte, üretim yapmaktadır. Koronavirüs salgını da gıdanın, gıdayı üreten çiftçilerimizin önemini bir kez daha göstermiştir. Hal böyleyken Koçarlı çiftçisinin tarladaki buğdayı, bamyası, pamuğu, kavunu yeşermiş, ürünü büyürken turizm yolunu yapmak, bu yeşermiş ürünleri yok etmek doğru mudur? 14 Mayıs Çiftçiler Günü'nde çiftçileri mesajlarıyla göklere çıkaranların, çiftçinin yeşermiş ürününü yok etmeye çalışması, AKP'nin bize bir kez daha samimiyetsizliğini gösterdi. Bu yapılan hem yanlış hem de insafsızlıktır. Binbir emekle ekilmiş ve yeşermiş ürüne canlı canlı kıyanları ne Koçarlı halkı ne de Allah affeder. Ayıptır, yazıktır günahtır" ifadelerine sert sözlerle cevap veren Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, “Niyetiniz kötü olursa, bugün eleştirdiğiniz “ ürünler ziyan olacak “ yaygarasını 6 ay sonra da yapabilirsiniz. Çünkü o zamanda da ekilip biçilecek ürünler olacaktır. Bu coğrafyada bu toprakların bereketi olduğu sürece çiftçimiz alın terini akıtarak mahsulünü her zaman alacaktır. Bu topraklar 4 mevsim ekilebilecek kadar verimlidir Hasan Başkan. Bir kısım çiftçimiz yazın pamuk, karpuz,kavun,bamya gibi ürünler için çalışırken,  diğer çiftçilerimizde kışın başka ürünlere yönelebilir. Çiftçiye göre tercih edilen ürünün değişiklik gösterebileceğini bilmeniz gerekiyor. Bu toprakların bereketini bilmeden yorum yapmak sizin çiftçi lafını sadece “ siyaseten “ kullandığınızı gösteriyor. Kaldı ki yetkililer gerekli tüm bilgilendirmeleri yer sahiplerine yapmıştır. Bu, dün planlanıp hemen yarın başlayan süreç değildir. Bir planlama neticesinde bugünlere  kadar gelen bir süreçtir” sözlerine yer verdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.