Çakırbeyli Organik Pazarı Panayır Havasında Geçiyor

GÜNDEM Haber Girişi : 26 Şubat 2018 10:10
Çakırbeyli Organik Pazarı Panayır Havasında Geçiyor
Koçarlı’ya bağlı Çakırbeyli Mahallesinde Pazar günleri kurulan köy pazarında her hafta panayır havası yaşanıyor.

Koçarlı’ya bağlı Çakırbeyli Mahallesinde Pazar günleri kurulan köy pazarında her hafta panayır havası yaşanıyor.

Tıkla

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Koçarlı ilçesinin Çakırbeyli Mahallesi’deki organik semt pazarı her hafta dolu dolu geçiyor. Adeta panayır havasının yaşandığı organik pazardan, tüketiciler olduğu kadar üreticilerde çok memnun ayrılıyor.

Çakırbeyli Köy Pazarı’nı her fırsatta ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşla bir araya gelip, sorunları birebir alıyor ve çözümlüyor. Gezdiği tezgahlarda üreticilerle sohbet eden Başkan Çerçioğlu, ürünleri tek tek inceliyor ve alışveriş yapıyor.

Her zaman üreticinin ve esnafın yanında olduklarını her zaman belirten Başkan Çerçioğlu,  yaptıkları açıklamalarda “Biz her zaman üreticimizin ve çiftçimizin yanındayız. Burada vatandaşlarımız kendi ürettikleri doğal ürünlerin satışını yapıyor. Aydınlı vatandaşlarımıza pazara gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Burada üretici ve tüketici var. Herhangi bir aracı yok. İnanıyorum ki Çakırbeyli’de açtığımız bu organik pazara çevre il ve ilçelerden vatandaşlar daha da artarak gelecek. Amacımız vatandaşlarımızı memnun etmek” diye konuşmuştu.

ÜRETİCİLERDE TÜKETİCİLER DE MUTLU

Aydın Büyükşehir Belediyesi oluşturularak her Pazar kurulan Çakırbeyli köy pazarında her hafta panayır havası eserken, vatandaşlar doğal ürünleri bulabilme fırsatını veren köy pazarını Aydınlılarla buluşturan Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

Kendi ürettikleri ürünleri satan vatandaşlar da böyle bir Pazar yerini kendilerine kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek “Pazarımız her hafta dopdolu geçiyor. Ürettiklerimizi burada ilk elden tüketiciyle buluşturuyoruz. Bu durumdan bizler üretici olarak, müşterilerimiz ise tüketici olarak mutluyuz. Aracısız bir şekilde tüketiciye ulaşabiliyorsak bu başkanımız sayesindedir” şeklinde konuştular.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Pazar yerinin ilk açılışında yaptığı konuşmada “Burada üretici ve tüketici var. Herhangi bir aracı yok. İnanıyorum ki Çakırbeyli’de açtığımız bu organik pazara çevre il ve ilçelerden vatandaşlar gelecek” diyerek pazarın açılışını gerçekleştirmişti.

MUHTAR YAPILAN HİZMETTEN MEMNUN

Çakırbeyli Muhtarı Mehmet Demir ise: “Büyükşehir olduktan sonra mahallemiz Topuklu Efemiz sayesinde fazlasıyla hizmet aldı. Şu anda alt yapı çalışmalarımız devam ediyor ma yüzde 99'u bitmiş durumda bundan sonra üst yapıya geçeceğiz. Çakırbeyli de kanalizasyon konusu çok önemli bir sorundu. Topuklu Efemiz sayesinde tüm sorunlarımız teker teker giderildi. Allah razı olsun minnettarız. Başkanımız Mahallemize sık sık geliyor. Kendisi Çakırbeyli'li ve ikametgahının burada olmasından gurur duyuyoruz. Başkanımızın da teşviğiyle ve burada ki küçük pazarımızı yeni projeyle tüm Türkiye'ye tanıttık” şeklinde konuştu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.